Mi volt az eddigi legkínosabb élményed dokinál?
Még kicsi voltam, kb. 10 éves... és megnézték a puncim... azt már sajna nem tudom, hogy miért is, de még mindig rémképem van róla, ahogy széthúzták az ajkakat...:S
Jesszus, ezt még senkinek nem is mondtam...:D
Nekem is a szüléssel kapcsolatosak a legcikibb élményeim:
1.) beöntés: elképesztő mennyiséget zúdítottak belém, teljes pánikban voltam, féltem, hogy nem tudom benntartani. Aztán tényleg el-elcseppent, erre végre kiengedtek a wc-re, de már nem bírtam mindent belejuttatni: gyakorlatiag beborítottam a wc-t és a csésze környékét is. Azt hittem, elsüllyedek a szégyentől.
2.) A kitolási szakban voltam, lábaim már felkötözve, széles terpeszben. Jött a műszakváltás és a takarítónő bejött(!) a szülőszobába, szemeteseket ürített, sepregetett, felmosott, mire valakinek végre szemet szúrt és kizavarta :=)
3.) Szülés előtti komplikációk miatt már bent feküdtem. Egy aznapi méhszáj vizsgálat miatt vérezgettem már, szóval betéteztem is. Egyszer csak hívtak, hogy menjek megint vizsgálatra. Beléptem a vizsgálóba és nagyjából 10-15 orvos, szülésznő (tán még a portás is :=) ) ott állt. Le kellett vetkőznöm (véres betét, áááááá) és mindenki előtt vizsgáltak meg.
Kész csoda, hogy ezek után volt kedvem még egy szüléshez :=)
Eltünt a vége...
előző folytatása:
Ez még nem volt elég, mert iszonyú büdös lett bent. Már mikor kijöttem, csak akkor vettem észre, hogy beleléptem egy szarba, az volt olyan kegyetlen büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!