Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok dolgozni, elég ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok dolgozni, elég ha szerzek egy férfit aki eltart vagy szülnöm is kell hozzá?

Figyelt kérdés

Nem reagalok rosszindulatu kommentekre. Sajnos en nem tudok hosszu tavon emberek kozott meg lenni, beteg vagyok lelkileg. Nem tudok dolgozni sem , probaltam, nem ment!

Valamit most mar kezdenem kell az eletemmel, kulsommel nincs gond es a belsommel sem azon kivul hogy zarkozott vagyok az emberi kapcsolataim elejen (nincsenek azok sem)

Szereznem kell egy ferfit, akit nem zavar hogy eltart, valakit akit magamba tudok bolonditani

Viszont nem tudom ez eleg e.

Essek is teherbe es utana ne menjek el dolgozni sehova?

Vagy gyerek nelkul is kivitelezheto ez? Szeretnek csaladot de nem tudom valo e nekem gyerek. Kerlek titeket ne bantsatok, nem jokedvembol vannak ilyen gondoltaim..

2022. aug. 30. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Le leszek pontozva, na nem érdekel.

Nekem is ez a tervem. Nekem nincs a bajom a könnyű és kevés meloval, ilyet csinálok most is. De ilyenekert ugye nagyon keveset fizetnek.

Nem kell még a bugyimat is neki vennie, de olyan férfit keresek akit nem zavar, hogy ő ad többet a kapcsolatba anyagilag.

És szerintem kivitelezhető ez gyerek nélkül is.

2022. aug. 30. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Dugni biztos kell, gyerrk valszeg jobb ha nincs
2022. aug. 30. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Az is elég, ha nem írsz kikitalált kérdéseket. :)
2022. aug. 30. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Szuz vagy meg? Ha nem akarsz vele lefekudni,akkor nem kell,ha akarsz valakivel szexelni azt Te dontod el mindig,nem o! Olyan munka ahol nem kell emberekkel egyutt dolgoznod pl a konyviras vagy rajzolas is lehet.Haztartasi munkat elvegezned otthon,ha igy elvennenek felesegul?
2022. aug. 30. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Álmodozz csak. Bár vannak ilyen hülye férfiak, de aztán lecserél másra.

Én tuti, h senkitől nem fügnék soha!

Kezeltesd magad először is.

N 30

2022. aug. 31. 07:30
 16/18 anonim ***** válasza:
30%

15. Mondjuk neked 30 évesen még mondatot megfogalmazni se sikerült megtanulni.

Mi az, hogy nem függnék senkitől? Ha alkalmazott vagy nem függsz a főnökeidtől? Ha vállalkozó vagy, szolgáltatást nyújtasz nem függsz az emberektől akik igénybe veszik?

Dehogynem, és ez sokkal bizonytalabb, mint egy kapcsolat.

2022. aug. 31. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

16 mit kötekszel? Fáj valami?

Sztm mindenki tudja, akinek van agya, hogy ennél a kérdésnél mire gondolt a 15-ös!

2022. aug. 31. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne vállalj funkciós gyereket! Így hívják azokat a szerencsétleneket, akik érdekből születtek! Milyen élete lesz annak? Gondolkozz egy kicsit! Valószínűleg te sem lennél képes az anyaságra!
2022. aug. 31. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!