Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok dolgozni, elég ha szerzek egy férfit aki eltart vagy szülnöm is kell hozzá?
Nem reagalok rosszindulatu kommentekre. Sajnos en nem tudok hosszu tavon emberek kozott meg lenni, beteg vagyok lelkileg. Nem tudok dolgozni sem , probaltam, nem ment!
Valamit most mar kezdenem kell az eletemmel, kulsommel nincs gond es a belsommel sem azon kivul hogy zarkozott vagyok az emberi kapcsolataim elejen (nincsenek azok sem)
Szereznem kell egy ferfit, akit nem zavar hogy eltart, valakit akit magamba tudok bolonditani
Viszont nem tudom ez eleg e.
Essek is teherbe es utana ne menjek el dolgozni sehova?
Vagy gyerek nelkul is kivitelezheto ez? Szeretnek csaladot de nem tudom valo e nekem gyerek. Kerlek titeket ne bantsatok, nem jokedvembol vannak ilyen gondoltaim..
Nem, nem való neked gyerek.
Amennyiben nem kamu... Gondolkodj már el, minden bántás nélkül. Szerinted ha most nem bírsz létezni, és nyávogsz, hogy nem tudsz azt csinálni, amit akarsz (jelen esetben semmit), akkor gyerek után majd tudsz?
Ez attól függ milyen pasival jössz össze.
Ha olyat fogsz ki aki akar gyereket, akkor annak biztos hogy lesz igénye is rá, hogy előbb utóbb gyereke legyen.
Mi a férjem fizetéséből élünk, nincs gyerek, mert egyikünk sem akar. Nem nekünk való. Ennyi.:).
Ha úgy érzed, hogy nem neked való a gyerek, baromi boldogtalan leszel, inkább keress olyat aki nem akar.
Akkor menj el pszichológushoz! Egy lelkibeteg nőt senki nem fog kitartani.
A gyereket amég nem jössz rendbe, felejtsd el. Az egész életét tönkre tennéd.
Vannak olyan munkahelyek ahol nem kell annyira emberekkel foglalkoznod.
Alapvetően nem tartom bajnak ha egy férfi eltartja a nőt akit szeret,de ..
" Szereznem kell egy ferfit, akit nem zavar hogy eltart, valakit akit magamba tudok bolonditani"
Ez a hozzáállás, hogy neked csak megélhetési eszköz amit magadba kell bolondítani kizárólag megélhetési okokból...ez így nem fog menni. Max vmi jóval idősebb fazon aki ugyanúgy át fog rajtad látni,csak nem fogja érdekelni.
#8-as támpontot, lehetőséget szerettem volna adni, erre te leostobázol, nagyon tudok gratulálni :)
Legyen szép estéd, te büdös paraszt ❤️
9
ha ezt nekem, a 8-as komment írójának szántad, akkor tudd, hogy nő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!