Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a vicc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a vicc?

Figyelt kérdés
Napokig nem találkoztunk mert a haverjaival lógott ,én nem űltem otthon rá várva csináltam magamnak programot !! Ma szakítás után rám írt minden hülyeséggel én közöltem vele,felejtsen el és pont ,nem fog még egyszer fél válról venni elég volt belőle,hogy mindig csak a buli és siófok ... Kinevetett. Kérdezte ,hogy ma találkozunk e .mondtam neki ,hogy nem majd holnap és nevettem én is egyet (mindig azzal jött majd holnap találkozunk meg akart) ma megkapta tőlem mint említettem,majd holnap.Erre azt kapom egy vicc vagyok na heló. Normális ? ??? Mint egy nagyra nőtt gyerek .N31
2022. aug. 25. 17:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést ha kusza lett kicsit,ideges vagyok !!!
2022. aug. 25. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán értem, de ha te 31 évesen nem egy folyton haverozós-bulizós párt szeretnél, akkor jól döntöttél, hogy szakítottál.
2022. aug. 25. 17:36
 3/9 A kérdező kommentje:
azon pukkant kia lufi nála ,hogy mikor vannak a haverok én el vagyok felejtve teljesen ... ma akart találkozni,gondolom nem értek rá. Vissza kapta azt amit napokig csinált,hogy majd holnap,holnapután stb... erre azt kapom ,hogy vicc műsorom van és letiltott ... Én szégyenlem most magam miatta esküszöm
2022. aug. 25. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Mindig megsértődnek elutasítasnál. Ez ilyen.

Aztán majd próbalkozik megint, mikor szórakozhat veled ujra.

Ilyen srác csak amolyan lazára jó.

Normal kapcsolatban nekem az a tapasztalatom hogy egyutt is buliznak meg bandáznak. Nem egy külön sziget a párunk akit néha félreteszunk, hanem az eletünk része.

2022. aug. 25. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen krapekkal voltál együtt, nagyon különbözőek lehettek. Jól tetted,hogy nem vesztegetsz több időt rá.
2022. aug. 25. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem te írtál be napokkal ezelőtt hogy fiatal fiú , meg hogy mennyire rajong érted szemèlyesen??
2022. aug. 25. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm !

6 nem !!! Egy idősek vagyunk ...

2022. aug. 25. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

Ez a "visszavágok ugyanazzal amit kaptam és még büszke is vagyok rá" dolog egy kicsit ovis szint nálam. Ettől függetlenül neked adok igazat mivel szerintem ez egy kicsit genyó volt tőle.

26F

2022. aug. 25. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút megértelek kedves kérdező, mi pont emiatt mentünk szét, a párommal, mindig csak a buli és a haverok meg az ivás. Fontosabb volt neki, minthogy velem legyen és közös jövőt építsünk. Neked van igazad, egy percig ne keseregj egy ilyen miatt. Komolytalan és valamilyen szinten gyerek még.
2022. aug. 25. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!