Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 nap után ilyeneket írni, ez valami vicc?
3 napja chatelünk, soha nem találkoztunk.
Szeretném, ha nem csak barátság lenne kettőnk között, és sokkal jobban érzem magam veled, mint eddig bárkivel akivel beszélgettem.
Írtam neki, hogy ez tipikus nőhülyítő duma, erre válaszolt, hogy rohadtul nem annak szánta.
Mért nem jársz utána, hogy mennyire komoly?
Ha tetszik, én utánajárnék.
Jaj hát ha valaki olvasná nekem miket írogatott a párom, amikor még nem is találkoztunk. Azonnali tanács lett volna hogy hátra arc, menekülj.. volt ott már szeretlek, már most fontos vagy nekem.
Végtelenül rendes pasi, nagyon imádom, örülök neki hogy adtam esélyt nekim
Lehet, hogy ő nem viccnek szánja, hanem tényleg így érzi. (Viszont azzal nem árt, ha tisztában vagy, hogy valószínűleg kb bárki másnak is ezt mondaná, ha valaki más szóba állna vele.)
Három nap után nulla ismeretségnél csak az olyan mond hatalmas dolgokat a másiknak aki lelkileg nincs rendben és nagyon ki van éhezve a figyelemre és a szeretetre.
Persze ettől még, ha szimpatikus az illető neked akkor nem kell megszakítanod a kapcsolatot vele.
Erre milyen válasz vársz?
Lehet tényleg hülyítés, de az is, hogy csak így érezte, és kimondta. Nagyon nem mindegy, hogy hogy a 3 nap alatt mi történt, miről beszélgettetek, mennyire kerültetek közel egymáshoz.
Ahelyett, hogy inkább fejbeqrt volna egy doronggal...
Amiatt is hisztiznél?
Bár jobban tenné a csávó, még nem derítette ki, mennyire görény vagy.
1. lehet introvertált - ő nem fog ilyeneket írni
2. vagy tényleg ezt érzi - igen, léteznek ilyen emberek
3. csak bókolni akar
Ha nem oké ez a nyíltság, megmondod neki és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!