Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most komoly, hogy felnőtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly, hogy felnőtt, értelmesnek tűnő nők, a gyakoris pasiktól kérnek tanácsot? Ezek alapján fogják megítélni a legtöbb pasit? Nagyon remélem, hogy ez csak valami vicc.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 07:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
A fordítottján miért nem akadsz ki?
2022. ápr. 23. 07:18
 2/24 anonim ***** válasza:
36%
(Egyébként minden véleményem olyan, amivel a környezetemben élő nők minimum 90%-a egyetért. Férfiakról és nőkről is írok kritikusan, de valahogy csak akkor akadnak ki az oldalon, ha nőkről teszem. Automatikusan incelnek mondanak naponta úgy pár itteni nőnemű egyed, hogy gáznak tartom az inceleket és barátnőm van. Talán azt gondolod, hogy az itteni női válaszok bármiben is színvonalasabbak? Hát, nem. És jellemzően nem is a valódi nőket tükrözik, hanem pont ugyanazt a szélsőséget, amit az incelek. Egyszerűen ez az anonim oldal mindkét nemből főleg a szélsőségeket gyűjtötte össze.)
2022. ápr. 23. 07:20
 3/24 A kérdező kommentje:
#2 Akkor miért van 50%-on a pipád, ha ennyien egyetértenek veled?
2022. ápr. 23. 07:22
 4/24 anonim ***** válasza:
21%
Leírtam az okát: Itt a szélsőség szid mindenkit és lepontoznak mindent, ami sérti az egójukat. A valóságban kevesebben mozognak ilyen szinten. Ha megnézed az oldalon, akkor csak egyféle válaszoló van felpontozva: A túlidealizáló női cukiskodó. Ha gondolod, linkelek olyan helyzeteket, ahol a nemek alapján ment csak a pontozás és nem a hozzászólás tartalma alapján.
2022. ápr. 23. 07:26
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy tanács jól jöhet, ha nincsenek barátaid és szükséged van megerősítésre, új információra egy témával kapcsolatban. Ha belegondolsz te is ugyanezt teszed, csak egy másik kérdésben.
2022. ápr. 23. 07:29
 6/24 anonim ***** válasza:
85%

Mert ha valaki "felnőtt értelmesnek tűnő" még nem biztos hogy az is. Rengeteg "felnőtt" küzd önbecsülési és önismereti problémákkal.

Ezzel meg csak az a baj, hogy itt tizenéves kisfiú és kislányok adnak életvezetési sőt szexuális tanácsokat.

A legtöbb feltett kérdés -amennyiben nem kamu és trollkodás- simán józan ésszel meg lehet(ne) oldani.

2022. ápr. 23. 07:40
 7/24 anonim ***** válasza:
23%

3: Ezt észrevettem én is, sokszor csak read-only-ban nézelődök és tényleg nagyon sok esetben az van amit a kettes ír. :)

Mondjuk engem rohadtul nem erdekel ki hány százalékon meg ponton áll, eleve csak ritkán rakok zöldet vagy pirosat. :)

Az egész "ratingelősdit" meg is szüntetném. Amúgy erről mindég ez jut eszembe: [link]

Tudom, sarkítás, de... :)

2022. ápr. 23. 07:45
 8/24 A kérdező kommentje:
Jó ebben igazat adok. A sok nyomi csak azért ad zöldet, mert nő válaszol, vagy mert tetszik neki az aberrált válasza.
2022. ápr. 23. 07:54
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Mert szerinted a gyakoris emberek nem a társadalom részei, akik szembejöhetnek veled az utcán és lehetnek potenciális randipartnerek, hanem van egy ketrecük az állatkertben, ahonnan írkálnak ide?

Hidd el kérdező, az itteni mintákkal nagyobb esélyed van összefutni a való életben, mint az ideákkal. Sajnos, nem sajnos ez így van. (Amit írtam elsősorban arra áll, hogy mi van a fejekben az ellenkező nem kapcsán.)

2022. ápr. 23. 07:57
 10/24 anonim ***** válasza:
92%

Noha én pasi vagyok, de hozzáteszem, hogy ebben a rovatban a válaszok kb. 97%-a használhatatlan, és kb. 3% komment az, amiből lehet tanulni, ami tényleg hasznos. Ennek a rovatnak vannak nagyon erősen elfogult, érzelmi alapú nézetei, ami képviselve van, de szinte semmi nem úgy történik, mint a valóságban. Ez egy elzárt világ, ezért nem szabad kritikátlnul elfogadni a válaszokat.

A kommentek többsége nem az igazságot képviseli, hanem egy erősen szubjektív nézetet. Csak néhány olyan komment van, ami aranyat ér, de azt nehéz kifogni.

2022. ápr. 23. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!