Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek mi lehet az oka egy felnőtt férfinál?
36 éves férfi. Eleinte nagyon barátságos, kedves és figyelmes volt velem, mindig odajött pár szót váltani. Egy helyen dolgozunk.
Én kezdtem nagyon azt érezni, hogy jobban kedvel engem, mint ahogy egy kolléganőt kedvelni kellene, pláne, hogy családos elég fura lett ez nekem.
Nem fogok hazudni, érzelmileg bele szaladtam a dologba, de magamban tartottam, tekintettel, hogy házas, családos ember.
Majd jött egy időszak, egyik napról a másikra kerül engem igen erősen. Aztán egyszer egy hosszabb ideig nem jártam bent és szinte rohant hozzám, hogy mi újság, hogy vagyok stb. Fura is volt. Ott azt éreztem, most megvagy, biztos lettem abban, hogy valamit érez irántam szerintem.
Aztán újra fordulat és már oda sem jön, nem beszél velem. Sokszor együtt kellett volna dolgozni, azokra a napokra vett ki szabit. Most már egyre érezhetőbb, hogy el akar engem kerülni.
Valaki magyarázza el nekem légyszi, mi van ilyenkor egy férfi fejében, mert komolyan nem értem. Felnőtt férfi, miért nem tud velem őszintén leülni és beszélgetni egyet erről az egészről?
Hahahahahaha, tudod mennyi ilyen kérdés van itt ebből kifolyólag?
Azt a résnyire nyitott ajtót , is be kellene zárni , mert valakinek fàjni fog, de úgy is csak a levegőbe írok.
Na, az ilyen kérdések után ne mondja már senki, hogy a nők EQ-ja annyival nagyobb lenne... Vagy az IQ. Naponta jönnek ilyen bugyuta kérdések nőktől, a srácok meg max csajozni nem tudnak.
Kérdező, többet látsz a dologba, mint ami van. Szimplán kedvel, mint barát. Néha jobban kíváncsi rád, néha rossz napja van és nem. Nem kerül, csak nem akar mindig veled beszélgetni. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!