Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek mi lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek mi lehet az oka egy felnőtt férfinál?

Figyelt kérdés

36 éves férfi. Eleinte nagyon barátságos, kedves és figyelmes volt velem, mindig odajött pár szót váltani. Egy helyen dolgozunk.

Én kezdtem nagyon azt érezni, hogy jobban kedvel engem, mint ahogy egy kolléganőt kedvelni kellene, pláne, hogy családos elég fura lett ez nekem.

Nem fogok hazudni, érzelmileg bele szaladtam a dologba, de magamban tartottam, tekintettel, hogy házas, családos ember.

Majd jött egy időszak, egyik napról a másikra kerül engem igen erősen. Aztán egyszer egy hosszabb ideig nem jártam bent és szinte rohant hozzám, hogy mi újság, hogy vagyok stb. Fura is volt. Ott azt éreztem, most megvagy, biztos lettem abban, hogy valamit érez irántam szerintem.

Aztán újra fordulat és már oda sem jön, nem beszél velem. Sokszor együtt kellett volna dolgozni, azokra a napokra vett ki szabit. Most már egyre érezhetőbb, hogy el akar engem kerülni.

Valaki magyarázza el nekem légyszi, mi van ilyenkor egy férfi fejében, mert komolyan nem értem. Felnőtt férfi, miért nem tud velem őszintén leülni és beszélgetni egyet erről az egészről?

2021. dec. 19. 20:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Szembe jött? Évek óta együtt dolgozunk, évek óta ismerem. De örülök, hogy ennyire okosak vagytok. Tisztelet a kivételnek!
2021. dec. 19. 20:27
 12/26 Savlekotő ***** válasza:
39%
Itt szerintem te is akarsz vmit érzi és tudja h te le dobod majd a bugyit,ő meg haza megy a feleségéhez miután kiélte a vágyait.. Ennek ez lesz a vége..
2021. dec. 19. 20:29
 13/26 anonim ***** válasza:
20%
Azért az szép, hogy idejössz kérdezni valamit, mert nem tudod a választ, de ha választ adnak, akkor meg beszólsz a válaszolóknak...
2021. dec. 19. 20:29
 14/26 A kérdező kommentje:

12. Nem fogom ledobni a bugyit. Minden fejben dől el.

13. Nem arra szóltam, értelmezd, amit irtam. Az okoskodasra szóltam be, miszerint szembe jött valaki es rögtön... Itt nem erről van szó.

2021. dec. 19. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"Felnőtt férfi, miért nem tud velem őszintén leülni és beszélgetni egyet erről az egészről?"

És te felnőtt nőként miért nem tudsz vele egyet őszintén leülni és beszélgetni egyet erről az egészről?

2021. dec. 19. 21:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi a bànatról van itt szó kérdező ?

Ha nem akarsz tőle semmit , minek szeretnèl visszajelzèst?

Mi èrtelme van akkor?

Ha mondunk egy azért csinàlta, mert bejössz neki és nem kell neki a kisèrtès megnyugszol? Vagy a következő geztusra, megint csak visszajelzést ( ez már inkább megerősítès ) kernèl.

És ràadàsul a kollegàid megmondtàk a frankót , most névtelenül továbbra is kell a feed( mèg több kell ), ha "nem akarsz tőle semmit, mert te nem olyan lány vagy"

???

2021. dec. 19. 21:05
 17/26 Savlekotő ***** válasza:
70%
12. Nem fogom ledobni a bugyit. Minden fejben dől el. Hogy én ezt hány nő pasi szájából halottam,aztán érdekes mindig összeakadtak házassal nőssel.
2021. dec. 19. 21:06
 18/26 anonim ***** válasza:
6osban leirtad. az környezetetek is észre vette, emiatt jóhogy visszavonulót fújt. Azért eléggé van veszteni valója, elég egy jóakaró munkatárs és bukta van. Nem akarja, hogy az asszony fülébe jusson, hogy túl jóban van kolleginákkal.
2021. dec. 19. 21:24
 19/26 A kérdező kommentje:
Mit akarok? Megérteni, hogy utál e valamiért vagy miért csinálja ezt? Ha a család szent, akkor tök mindegy a közelében vagyok e avagy sem. Egyébként sem adtam jelét direkt, hogy kedvelem
2021. dec. 19. 22:19
 20/26 Savlekotő ***** válasza:
66%
Nem adtál jelét? Biztos Mert itt is folyamatosan rajta rugózol,kérdést írsz ki róla,szerintem neked tetszik az a csávó csak könnyebb ,magadnak is hazudni..
2021. dec. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!