Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik nem féltékeny típusok, tudják kezelni, nem rendeznek soha féltékenységi vitát, magukban sem őrlődnek? Egyszerűen érett felnőtt módjára kezelitek, vagy nem is éreztek soha még egy apró kis nyilallást sem?
Néha vannak dolgok, amik nem tetszenek, de annyira jelentéktelen dolgokról van szó, hogy értelmetlen szóvá tennem, mert magamat tenném nevetségessé.
Egy kapcsolatban teljesen normális, hogy néha féltékenyek vagyunk, a mérték nem mindegy, illetve hogy ha közlöd a párod felé, akkor azt hogyan teszed.
Ismerek egy ilyen fickót, a párja telejsen kikészül miatta, hogy semmi féltékenyésget nem mutat. Megkérdőjelezi, hogy egyáltalán szereti-e
Szóval ez nem jó dolog. Nem arról van szó, hogy érett gondolkodásnál nem féltékeny az ember. Igenis az, csak az egészséges határokat kell megtartani.
Én baromi erős féltékenységet érzek minden plátói szerelmem esetében. Mert más kell neki. Miért nem én? Vagy akkor is, ha nem akar semmit a másiktól, csak simán beszélget mondjuk, mert még akarHAT. Persze, nem fejezem ki, mert okom van rá, de jogom nincs.
Kapcsolatban viszont nem féltékenykedek és szerintem nyilalást se érzek.(Bár, olyan rég voltam kapcsolatban, hogy nem emlékszem 😂). Szóval ott engem választott, nyilván oka van, ha velem van. Ha ok nélkül féltékenykednék, csak mérgezném a kapcsolatot. Ha meg okkal...az úgyis kiderül. Akkor meg már minek féltékenykednék? Csak simán kidobom. Aki félre akar lépni, úgyis megteszi, és általában nem azzal, akire gyanakodnék. Annál azért ügyesebbek. Tehát, ha én azon kattognék, hogy mi van, ha megcsal Julival, ugyanúgy vagy megcsalna Marival, vagy nem. Szóval semmivel nem lennék előrébb, csak fölöslegesen idegesítettem magam Juli miatt.
Sose érzek semmi rosszat.
A féltékenység egy nagyon nagyon gyenge, könnyen kezelhető betegség. Már réééges régen kiírtottam magamból gyökerestül.
Nekem apátomtol fugg.
Ha olyannal járok aki kifejezi felém az érzelmeit biztosit a komoly szándékairol, nem csajozós, nem flörtölős, hozzam ragaszkodo kötődő, nem a like es közösségik az élete stb, az mellett abszolut nem vagyok féltékeny
De akitől pl 3 havonta ha hallom azt hogy szeret, nem tervez velem, nem biztosit a komoly szandékairol, mellettem lesi a nőket flörtöl, hátam mögött csajozik tarskeresőzik, telefont dugdos, azt érezteti bármikor elhagy engem, a qurolike okat szórogatja, az mellett féltékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!