Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok, akik nem féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik nem féltékeny típusok, tudják kezelni, nem rendeznek soha féltékenységi vitát, magukban sem őrlődnek? Egyszerűen érett felnőtt módjára kezelitek, vagy nem is éreztek soha még egy apró kis nyilallást sem?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 13:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Néha vannak dolgok, amik nem tetszenek, de annyira jelentéktelen dolgokról van szó, hogy értelmetlen szóvá tennem, mert magamat tenném nevetségessé.

Egy kapcsolatban teljesen normális, hogy néha féltékenyek vagyunk, a mérték nem mindegy, illetve hogy ha közlöd a párod felé, akkor azt hogyan teszed.

2022. márc. 16. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Ismerek egy ilyen fickót, a párja telejsen kikészül miatta, hogy semmi féltékenyésget nem mutat. Megkérdőjelezi, hogy egyáltalán szereti-e

Szóval ez nem jó dolog. Nem arról van szó, hogy érett gondolkodásnál nem féltékeny az ember. Igenis az, csak az egészséges határokat kell megtartani.

2022. márc. 16. 13:26
 3/13 anonim ***** válasza:
A féltékenység ösztönösen az emberben van, viszont az évek alatt ezt tudatós gondolkodással vissza lehet fogni.
2022. márc. 16. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Én nem vagyok féltékeny. Semmi kis nyilallást meg egyebet nem érzek, soha... nem értem, miért kellene, amíg a párom nem ad semmi okot rá. Márpedig az, hogy hozzászól ellenkező neműekhez is, vannak női barátai, meg nagyritkán félszemmel rásandít egy másik csajra, nekem nem elég ahhoz. Majd ha azt látom, hogy valakire több időt, energiát szentel, mint rám, vagy flörtölget, vagy bármilyen módon átlép bizonyos határokat, akkor morcos leszek. De amíg nem teszi, mire legyek féltékeny?
2022. márc. 16. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat elején sokszor voltam féltékeny, néha jelenetet is csináltam, erre nem vagyok büszke. Ő türelmesen leült velem megbeszélni mindig az ilyen dolgokat, mert én apróságból csináltam ügyet, pl folyton az exhez hasonlítgattam magam ok nélkül. Aztán ahogy teltek az évek, rájöttem hogy felesleges ezen agyalni. Soha nem adott okot arra hogy ne bízzak meg benne. Majd ha azt látom hogy e téren változás van, akkor majd elkezdek aggódni. Addig minek?
2022. márc. 16. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Én baromi erős féltékenységet érzek minden plátói szerelmem esetében. Mert más kell neki. Miért nem én? Vagy akkor is, ha nem akar semmit a másiktól, csak simán beszélget mondjuk, mert még akarHAT. Persze, nem fejezem ki, mert okom van rá, de jogom nincs.

Kapcsolatban viszont nem féltékenykedek és szerintem nyilalást se érzek.(Bár, olyan rég voltam kapcsolatban, hogy nem emlékszem 😂). Szóval ott engem választott, nyilván oka van, ha velem van. Ha ok nélkül féltékenykednék, csak mérgezném a kapcsolatot. Ha meg okkal...az úgyis kiderül. Akkor meg már minek féltékenykednék? Csak simán kidobom. Aki félre akar lépni, úgyis megteszi, és általában nem azzal, akire gyanakodnék. Annál azért ügyesebbek. Tehát, ha én azon kattognék, hogy mi van, ha megcsal Julival, ugyanúgy vagy megcsalna Marival, vagy nem. Szóval semmivel nem lennék előrébb, csak fölöslegesen idegesítettem magam Juli miatt.

2022. márc. 16. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Sose érzek semmi rosszat.

A féltékenység egy nagyon nagyon gyenge, könnyen kezelhető betegség. Már réééges régen kiírtottam magamból gyökerestül.

2022. márc. 16. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzek semmit. Ismerem a férjemet, tudom, hogy nem csalna meg, innentől felesleges stresszelnem a semmin.
2022. márc. 16. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem apátomtol fugg.

Ha olyannal járok aki kifejezi felém az érzelmeit biztosit a komoly szándékairol, nem csajozós, nem flörtölős, hozzam ragaszkodo kötődő, nem a like es közösségik az élete stb, az mellett abszolut nem vagyok féltékeny

De akitől pl 3 havonta ha hallom azt hogy szeret, nem tervez velem, nem biztosit a komoly szandékairol, mellettem lesi a nőket flörtöl, hátam mögött csajozik tarskeresőzik, telefont dugdos, azt érezteti bármikor elhagy engem, a qurolike okat szórogatja, az mellett féltékeny vagyok.

2022. márc. 16. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
*a páromtól függ
2022. márc. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!