Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő, aki hirdette-hirdeti magát, hol kereshet párkapcsolatot?
Jó pár évig hirdettem magam az ismert oldalon.
Nem volt párkapcsolatom, nem is volt fontos. A pénz volt a fontos, hogy megalapozzam az életem, ami 100%-ban sikerült is, ezért nem bántam meg.
Eljutottam oda, hogy egyedül vagyok, és társat, családot szeretnék.
Még mindig hirdetem magam, már nem feltétlen a pénz miatt, de nagyon szívesen feladnám egy párkapcsolatért.
Nincsennek nagy elvárásaim férfi téren: nem keresem a gazdag férfit, sem a jóképűt. Előbbire nincs szükségem már, utóbbi sosem volt a zsánerem.
Sokkal inkább valakit, aki szeret, aki feltétlen nélkül elfogad, megvéd, biztonságot sugall.
Első körben internetes társkeresőre gondoltam, de tartok tőle, hogy felismer(nek).
Azt semmiképp sem szeretném.
Nagyon sok férfival voltam, valószínűleg én nem is emlékszem rá.. de ő rám lehet.
Nagyon tartok ettől.
Másik opció a mindennapokban való ismerkedés. Ott szintén tartok ettől, hogy valaki olyan felismer, akivel voltam, én pedig észre sem veszem.
Egy értelmes, érzelmes, teljesen normális lány vagyok mindenféle káros szenvedélyektől mentes, akiről biztosan nem feltételeznéd azt, hogy hirdette magát (hacsak nem találkoztunk személyesen).
Harmadik opció külföld. Azt nem szeretném.
Van rendes állásom is mellette.
Most már csak nagyon szolidan csinálom ezt, néhány nap, akkor is korlátozottan.
Az eltitkolás nem kérdés.
Akkor csak a külföld maradt.
Meglepően sok lány, akinek jól megy, jókedvéből csinálja.
Meg lehet válogatni kit fogadok, és vannak, akikkel kifejezetten jó.
"Kitalálnék rá valamit."
Ne kezdj hazugsággal, és ne is folytasd majd!
Csak őszintén, mert az lesz az igazi, aki a valós éned elfogadja.
Legyél nyitott a valós életben is, és szerényen regisztrálhatsz egy társkereső oldalra is. Nehéz lesz egy komoly kapcsolat valószínűleg, mert manapság amúgy is az "ingyen k*rvát" keresik, benned pedig a múlt miatt főleg azt fogja látni a többség.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!