Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő, aki hirdette-hirdeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő, aki hirdette-hirdeti magát, hol kereshet párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Jó pár évig hirdettem magam az ismert oldalon.

Nem volt párkapcsolatom, nem is volt fontos. A pénz volt a fontos, hogy megalapozzam az életem, ami 100%-ban sikerült is, ezért nem bántam meg.

Eljutottam oda, hogy egyedül vagyok, és társat, családot szeretnék.

Még mindig hirdetem magam, már nem feltétlen a pénz miatt, de nagyon szívesen feladnám egy párkapcsolatért.

Nincsennek nagy elvárásaim férfi téren: nem keresem a gazdag férfit, sem a jóképűt. Előbbire nincs szükségem már, utóbbi sosem volt a zsánerem.

Sokkal inkább valakit, aki szeret, aki feltétlen nélkül elfogad, megvéd, biztonságot sugall.

Első körben internetes társkeresőre gondoltam, de tartok tőle, hogy felismer(nek).

Azt semmiképp sem szeretném.

Nagyon sok férfival voltam, valószínűleg én nem is emlékszem rá.. de ő rám lehet.

Nagyon tartok ettől.

Másik opció a mindennapokban való ismerkedés. Ott szintén tartok ettől, hogy valaki olyan felismer, akivel voltam, én pedig észre sem veszem.

Egy értelmes, érzelmes, teljesen normális lány vagyok mindenféle káros szenvedélyektől mentes, akiről biztosan nem feltételeznéd azt, hogy hirdette magát (hacsak nem találkoztunk személyesen).

Harmadik opció külföld. Azt nem szeretném.

2022. aug. 19. 18:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Van rendes állásom is mellette.

Most már csak nagyon szolidan csinálom ezt, néhány nap, akkor is korlátozottan.

Az eltitkolás nem kérdés.

Akkor csak a külföld maradt.

2022. aug. 19. 18:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy várod el hogy valaki feltétel nélkül elfogadjon ha te hazugságra akarod építeni a kapcsolatot?
2022. aug. 19. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
ott bukik az egész story, hogy soha az életen nem volt olyan prosti aki jókedvéből csinálta volna és nem a pénzért...
2022. aug. 19. 18:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Meglepően sok lány, akinek jól megy, jókedvéből csinálja.

Meg lehet válogatni kit fogadok, és vannak, akikkel kifejezetten jó.

2022. aug. 19. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Hidd el, hogy van egy rakás férfi akit ez nem zavarna.
2022. aug. 19. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező ne haragudj, de aki jókedvéből bocsájtja áruba a testét az nem tiszteli magát egy kicsit sem.
2022. aug. 19. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Pont tegnap töltöttem ki egy kérdőívet valami szakdogához, ahol a prostitúció volt a fő téma és az ehhez való hozzáállást vizsgálták. Volt egy ilyen kérdés is, hogy lennék-e párkapcsolatban olyan nővel, aki korábban ebben dolgozott. Azt gondolom, hogy nem lenne akadálya ez semminek. Ez is egy munka, aki jól csinálta, az valamennyire külön tudta választani ezt a magánéletétől. Én is voltam már 'rosszlánnyal', és azt hiszem az egyikük profilját meg is láttam egy társkeresőn. Ő egyébként nagyon szép nő, de továbblapoztam, azt gondolom, hogy ő olyannal nem ismerkedne privát, aki a vendége volt. Ráadásul én többször is voltam nála. A lényeg, hogy nem érdekelne ez a része az életének. Mint ahogy én se csak XY vagyok, a xy munkakörömmel, hanem még csomó része van az ÉNemnek.
2022. aug. 19. 21:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat a kérdésért, de miben más ez az, mint hogy valaki ténylegesen árulja a testet? Mert nekem ugyanaz a kategória.
2022. aug. 19. 22:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kitalálnék rá valamit."

Ne kezdj hazugsággal, és ne is folytasd majd!

Csak őszintén, mert az lesz az igazi, aki a valós éned elfogadja.

Legyél nyitott a valós életben is, és szerényen regisztrálhatsz egy társkereső oldalra is. Nehéz lesz egy komoly kapcsolat valószínűleg, mert manapság amúgy is az "ingyen k*rvát" keresik, benned pedig a múlt miatt főleg azt fogja látni a többség.

Sok sikert!

2022. aug. 20. 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!