Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő, aki hirdette-hirdeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő, aki hirdette-hirdeti magát, hol kereshet párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Jó pár évig hirdettem magam az ismert oldalon.

Nem volt párkapcsolatom, nem is volt fontos. A pénz volt a fontos, hogy megalapozzam az életem, ami 100%-ban sikerült is, ezért nem bántam meg.

Eljutottam oda, hogy egyedül vagyok, és társat, családot szeretnék.

Még mindig hirdetem magam, már nem feltétlen a pénz miatt, de nagyon szívesen feladnám egy párkapcsolatért.

Nincsennek nagy elvárásaim férfi téren: nem keresem a gazdag férfit, sem a jóképűt. Előbbire nincs szükségem már, utóbbi sosem volt a zsánerem.

Sokkal inkább valakit, aki szeret, aki feltétlen nélkül elfogad, megvéd, biztonságot sugall.

Első körben internetes társkeresőre gondoltam, de tartok tőle, hogy felismer(nek).

Azt semmiképp sem szeretném.

Nagyon sok férfival voltam, valószínűleg én nem is emlékszem rá.. de ő rám lehet.

Nagyon tartok ettől.

Másik opció a mindennapokban való ismerkedés. Ott szintén tartok ettől, hogy valaki olyan felismer, akivel voltam, én pedig észre sem veszem.

Egy értelmes, érzelmes, teljesen normális lány vagyok mindenféle káros szenvedélyektől mentes, akiről biztosan nem feltételeznéd azt, hogy hirdette magát (hacsak nem találkoztunk személyesen).

Harmadik opció külföld. Azt nem szeretném.

2022. aug. 19. 18:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
" aki feltétlen nélkül elfogad" - Ilyen múlttal azért ez egy kicsit meredek, de hajrá.
2022. aug. 19. 18:25
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
És ha a párod megkérdezi, miből van az, ami? Mit mondasz? Hogy mások pénzéből hoztad össze az életedet?
2022. aug. 19. 18:26
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Bárhol, viszont kénytelen őszinte lenni, a mindennapokban bármikor előfordulhat, hogy felismernek. Ha nem ő, akkor a barátai, kollégái, szomszédja, unokatestvére, jobb ezt megelőzni.

Úgy lehet elfogadó társad, ha tudja mit kell elfogadni!

2022. aug. 19. 18:31
 4/19 A kérdező kommentje:

Örököltem... (?) bár nem is vagyok jómódú családból, és a kapcsolatom is nagyon rossz velük, így azt talán nem mondhatom.

Kitalálnék rá valamit.

2022. aug. 19. 18:32
 5/19 BeefEater ***** válasza:
100%

Hát, van az a mondás, hogy "K_rv_ból lesz a legjobb feleség", most bizonyíthatod.

Nehéz lesz szerintem, mert kevesen fogadják ezt el, de szerintem ennek ellenére legyél nyitott.

Ha még mindig csinálod én nem ismerkednék veled, de ha már abbahagytad akkor talán el tudnám fogadni. El ne titkold semmiképpen sem, mert ha kiderül később akkor még rosszabb lesz, mintha az elején elmondtad volna.

2022. aug. 19. 18:33
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ne titkold el semmiképp mert ott lesz benned a para hogy mikor derül ki. Lesz aki elfogadja ezt a dolgot. Hogy hol találod meg azt nem tudom, de drukkolok :)
2022. aug. 19. 18:36
 7/19 anonim ***** válasza:
24%
Talán még mindig jobb ez, mint amikor egy hosszú kapcsolat közben jön rá a nő, hogy még nem élte ki magát és inkább lelép megkeféltetni magát mindenkivel.
2022. aug. 19. 18:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

ja, hogy úgy akarsz kapcsolatot, családot, hogy hazugságra alapozod... ez így nem fog működni...

előbb-utóbb kiderül a múltad és akkor elveszíted a családodat

olyan emberrel kéne próbálkoznod, aki elfogadja ezt és mégis hajlandó téged komolyan venni, de azt ajánlanám, hogy mielőtt egyáltlán ilyesmin gondolkozol, hagyjál fel a hirdetéssel és keressél normális munkát

2022. aug. 19. 18:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Bátran tedd fel magad társkeresőre és ismerkedj, viszont a saját lelkiismereted miatt is, szólj, hogy te ebből éltél. Igen, nyílván nagyon sokan emiatt nem fognak tovább ismerkedni veled, de lesz majd aki elfogadja. Ne titkold, mert kicsi a világ és az még rosszabb, ha később derül ki.
2022. aug. 19. 18:42
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Engem például egyáltalán nem zavarna.
2022. aug. 19. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!