Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gusztustalan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gusztustalan?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és olvasgattam itt a gyakorin kérdéseket szexxel kapcsolatban. Én azon gondolkodtam h mennyire gusztustalan egy férfi és női nemiszerv, nem mondom h nem izgató emellett, mert egészséges felnőtt kívánja a szexet, de pl ha én neten, tvbe bárhol meglátok egy péniszt, vagy vaginát, gusztustalannak tartom.. a punci sztem olyan mint vmi seb :D semmi szépet nem látok egyik szervbe sem, de anno mikor a párommal voltam, nem okozott gondot az együttlét. Gondolkodtam h talán aszexuális lennék-e... 3 éve nem voltam senkivel, a voltbarátom volt az egyedüli pasi az életembe, akivel lefeküdtem, többi csak 1-2 hónapos kapcsolat, nem feküdtem le egyikkel sem. Aztán csalódtam sokat a férfiakba, és már én döntöttem úgy h nekem nem kell társ, mert úgyis csak átvágnának... De a 3 év alatt, nem is kívántam a szexet annyira, ha kapcsolatba voltam, akkor megfordult a fejembe, de féltem odaadni magam az illetőnek- és jól is tettem, minden esetbe kiderült h csak arra kellenék...

Van vmi zavarom szerintetek? Amúgy 100%osan pasikhoz vonzódom :)

2010. szept. 23. 22:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne kérdezzen hülyeséget!!! Nem, nem hiszem, hogy magatokon kívül találtok más ilyen selejtes embert! Vagy is nőt, mert csak a nők tudnak ilyen beteg dolgokat kitalálni! Remélem annyira undorodtok a nemi szervektől, hogy többet nem is fogtok hozzájuk érni! AZ ILYEN NE SZAPORODJON!
2010. szept. 25. 17:59
 22/36 anonim ***** válasza:
A kérdező véletlenül, nem a Borbála névre hallgat?
2010. szept. 25. 18:00
 23/36 anonim ***** válasza:

Hát képzeld el hogy nem óhajtok "szaporodni"! Sőt, ha teherbe esnék, mennék abortuszra, na ehhez mit szólsz? Nem tudom mit kell provokálni!

Amúgymeg, ahogy mocskolódsz, abból nagyjából az jön le, hogy te vagy az, akinek nem adatik meg a szex, és hogy nemi szerveket nyaldosson! Elég frusztrált lehetsz! :)

2010. szept. 25. 20:53
 24/36 anonim ***** válasza:
46%

17.59-Tudod, ha az olyanok, mint te kipusztulnának végre a Földről na akkor lenne igazán béke a Földön. :)

Olyanról hallottál, hogy nem minden ember egyforma? A toleranciáról hallottál? Elég fogalomzavarban szenvedhetsz.

Mellesleg nekem is inkább úgy tűnik, hogy te vagy az akinek nem jut rendes szexuális élet. Ezért lehetsz ennyire feszült. Sajnállak! Akkor menj el sportolni, az mindig jó feszültségoldó!:)

2010. szept. 25. 21:08
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi irigy k*rvát! : ) 19 vagyok, 4 éve kapom, amire 'szükségem van', a párommal építjük a közös kertes házunkat! 2 éven belül tervezzük a babát is. De nagyon sokat tudtok képzelődni. Csak egyszerűen idegesít az ilyen hozzáállás az emberi testhez, szexhez, és az intim dolgokhoz. Szerintem természet ellenes. De tök jó, hogy így felkaptátok a vizet (tudom, most jönnek a válaszok, hogy nem, egyáltalán nem kaptátok fel a vizet...blablabla)
2010. szept. 25. 21:30
 26/36 anonim ***** válasza:
82%

Én miért lennék rád irigy?!:D Sőt, nagyon nem vagyok irigy a primitív viselkedésedre:) Ha lehetne választani, akkor inkább maradnék ilyen amilyen most vagyok.

Kurv@? Tudod mindenki magából indul ki. :)

De gratulálok,az érzelmi intelligenciád egyenlő a 0-val, de dicsekedni azt tudsz, de nem tudom mire fel mert roh@dtul nem érdekel a te kis hülye életed. :D

Amúgy meg csak ,h ogy félreértés ne essék. Én nem vagyok olyan, hogy undorodom a nemi szervektől, pedig kiskoromba történt egy s más ami miatt undorodnom kéne, de nem így lett. Én csak megértem a kérdezőt, meg azt aki így gondolja. Tudod empátiának nevezik. Mert én valahogy nem úgy szoktam csoportosítani az embereket, (hogy az egyik azért b@lfasz, a másik azért), mint te. Hanem egyenlőnek tartom mindegyiket. És megértem, ha valaki másképp gondolkodik. Na ezért nem lennék olyan, mint te!:)

2010. szept. 25. 21:51
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Húúú, most aztán nagyon megmondtad és elgondolkodtam, felnézek rád és tisztellek........ Remélem annyira nem vagy hülye, hogy ne tudd, cinikus voltam...
2010. szept. 25. 22:02
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem aztán tök mindegy mit gondolsz rólam:D Nagy ívbe sz@rom le, meg téged is..
2010. szept. 25. 22:05
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Ezennel én befejeztem, te meg trollkodj itt továbbra is, hisz az ilyeneké mindig az utolsó szó... Tudod nekem ma még dolgom van, mert nekem van kivel, prűd... :D ;)
2010. szept. 25. 22:08
 30/36 anonim ***** válasza:

Szövegértelmezést gyakoroltál eleget általánosba?:D

Mert hogy nem olvastad el amit írtam, az is biztos..Írtam ,hogy én nem undorodok a nemi szervektől! Ha neked ebből az jön le, hogy prűd akkor te tényleg nem vagy normális:D. Honnan tudod 2 mondatból, hogy nincsen barátom?:D Jézus!

De mindegy is. :D

2010. szept. 25. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!