Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gusztustalan?
22 éves lány vagyok, és olvasgattam itt a gyakorin kérdéseket szexxel kapcsolatban. Én azon gondolkodtam h mennyire gusztustalan egy férfi és női nemiszerv, nem mondom h nem izgató emellett, mert egészséges felnőtt kívánja a szexet, de pl ha én neten, tvbe bárhol meglátok egy péniszt, vagy vaginát, gusztustalannak tartom.. a punci sztem olyan mint vmi seb :D semmi szépet nem látok egyik szervbe sem, de anno mikor a párommal voltam, nem okozott gondot az együttlét. Gondolkodtam h talán aszexuális lennék-e... 3 éve nem voltam senkivel, a voltbarátom volt az egyedüli pasi az életembe, akivel lefeküdtem, többi csak 1-2 hónapos kapcsolat, nem feküdtem le egyikkel sem. Aztán csalódtam sokat a férfiakba, és már én döntöttem úgy h nekem nem kell társ, mert úgyis csak átvágnának... De a 3 év alatt, nem is kívántam a szexet annyira, ha kapcsolatba voltam, akkor megfordult a fejembe, de féltem odaadni magam az illetőnek- és jól is tettem, minden esetbe kiderült h csak arra kellenék...
Van vmi zavarom szerintetek? Amúgy 100%osan pasikhoz vonzódom :)
Szerintem nincs zavarod, csak másképp viszonyulsz a témához.
És ha kérhetnélek ne vegyél egy kalap alá minden férfit. MINDIG vannak kivételek, csak pechedre nem találtál még rájuk.
18vagyok még szűz, én bármennyit kibírok szex nélkül..
egyébként régen én is így gondoltam ezt. mikor még kisebb voltam.azóta változott a helyzet valamennyit, de szerintem nincs ezzel gond. majd jön valaki aki nem fog átverni hidd el:)
A kérdésre válaszolva: Szerintem nem gusztustalan. Számomra érdekes. Ugyanúgy, ahogy a test többi része is érdekes:) (Orvosnak tanulok:D:D)
Kicsit érdekes meglátás, az biztos. Inkább a nagyon fiatalokra jellemző. De nem hiszem, hogy gond lenne veled:D Ha jól értem egyetlen egyszer szexeltél? Mert ugye köztudott, hogy az első a lányoknak általában nem túl élvezetes...
Szerintem ha "gyakorolnád", akkor megszeretnéd:)
A nőkben sosem pin*juk tetszett, és nem ez alapján döntöttem. Szexben sem a nő szervét nézem, hanem az arcát, az izgat fel.
Szóval most az hogy gusztustalanok a nemi szervek? Lehetséges, de kit érdekel? Ilyenek vagyunk és kész. Zavarod nem hiszem hogy van, csak túl sokat törődsz olyan dolgokkal, amikkel felesleges. 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!