Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ez a kettős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ez a kettős érzés bennem?

Figyelt kérdés

Szóval “szerető” vagyok, de a pasi és a felesége nyitott kapcsolatban élnek, mind a kettőjüknek van szeretője, kizárólag szexuális kapcsolat, és emellett boldog házasok (nyilván ők is szeretkeznek).

Egyrészről élvezem, mert jó a szex, tényleg. De másfelől pedig kicsit szomorú vagyok amiatt, hogy én csak szexre kellek, és én nem kapok senkitől virágot, kedvességet, a szépen kívül törődést. Évekig egyedül voltam, mert sosem jött össze a férfiakkal, általában néhány randi után leléptek. Ezért jött ez a szerető dolog, némi törődésért és szexért.😅 De még mindig vágyom egy kapcsolatra, majd házasságra, gyerekekre, kicsi korom óta erről álmodom, de valahogy egyre irreálisabb kezd lenni. 28N

2022. aug. 18. 00:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Masra fecserled az energiadat. Ha teged is szorit a szexualis vagy, akkor a parkapcsolat kialakitasaban is nagyobb lendulettel veszel reszt. Ha ki vagy elegitve, akkor alacsony lesz a motivaciod, a legtobb ferfi errol meg azt gondolja, hogy kozombos vagy szamara, nem tudnak mit nyujtani neked ezen a teren. Nehez lesz szenvedelyt produkalni ugy, hogy megkapod mashol. Marpedig ez a legfontosabb jelzes noi reszrol a ferfiaknak. Ha ra vagy gerjedve a randipartneredre, azt le fogja venni a metakommunikaciodbol. Ha nem, akkor o fogja mondani, hogy nincs kemia. Abba kene hagynod a potcselekvest es a parkapcsolat kialakitasara kene az energiaidat fokuszalni.
2022. aug. 18. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A szeretői kapcsolat egyáltalán nem való mindenkinek, sőt!

A te élethelyzetedben ahogy a többiek is mondjak, a párkeresésére kéne összpontosítani.

2022. aug. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!