Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit vagy csak nagyon jó barátnak tart?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve ismertem meg egy közös hobbi kapcsán. Hamar megtaláltuk a közös a hangot és összebarátkoztunk. Egy külföldi pasiról van szó. Szeretek vele időt tölteni, kb 2-3 hetente találkozunk. Soha nem közeledett felém romantikusan, mégis kétségeim vannak. Egyrészt én tényleg csak barátként tudok rá tekinteni. Az egy közös hobbinkon kívül teljesen más dolgok érdekelnek. Ezt nem nagyon érti és gyakran hív olyan programokra, koncertekre amiről tudja hogy hidegen hagy. Ugyanígy sokat beszél az autókról, ami szintén nem érdekel. Szeretem barátként, de bőven elég nekem ennyi találkozás. Ő viszont heti többszöri is találkozna velem. Nagyon kellemetlen ezeket mindig lemondani. Ráadásul több mint egy év után észrevehetné hogy nincs igényem olyan sok találkozásra. Nem tudom hova tenni. Lehet mert külföldi és nincs sok barátja itthon, ezért könnyebb mindig engem elhívni. Másrészt magyar pasinál már biztos lennék benne, hogy többet akar. Az is lehet, hogy amiatt nem lép, mert sokszor visszautasítom a találkozásokat. Messengeren is gyakran ír. Ha pár óráig nem válaszolok, akkor pedig aggódik, hogy minden rendben van-e. Vannak rajta kívül fiú haverjaim és barátnőim de egyiknél se érezném normálisnak az ilyen viselkedést. Értelmes és aranyos fiú de nekem már kicsit sok a viselkedése.2022. aug. 13. 10:48
1/2 anonim válasza:
Akarhat valamit. Szerintem neked kell kerek-perec megmondani, hogy te nem szeretnél semmit. Pont.
Azt nem tartom korrektnek, hogy te szeretsz vele lenni, és találkoznál vele, de "csak ennyi". A másikban ez láthatóan már több. Ezért ne ő legyen már a hibás, hogy többet akar.
Igen, felmerült benne a több. :) De most kicsit úgy hozod ki a leírásban, hogy ez "nem normális", és neked ez már sok, mert te csak találkozgatni, szórakozgatni szeretnél, mást nem.
Te hogy vennéd el ezt fordítva?
2/2 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen barátnőim, akikkel megyünk ide-oda, egész napokat töltünk együtt, főzünk, filmezünk, és mégsem akartam soha semmit. Pedig atom jó csajok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!