Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit szólnátok ehhez? Szerintetek ezek ártalmatlan dolgok?

Figyelt kérdés

Van egy új srác a barátnőm munkahelyén, aki egy hete kezdett. Párszor együtt töltötték a szüneteiket, ami még oké... De barátnőm laptopjáról a facebookján olvastam, hogy irogatnak. Barátnőm semmi ártalmasat nem írt (eddig), ami viszont zavar, hogy a csávó két képet csinált róla, amin mosolyog és elküldte neki (MINEK?). Ja és a csávó x-eket (puszi) küldözget neki.

Ma pedig barátnőm az ágyban feküdt és küldött neki egy képet az arcáról (mármint a barátnőm a saját arcáról). Megint minek? Szerintetek ez normális? Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök egy másik pasival csinálná ezeket a dolgokat?

Sajnos nem tudom kérdőre vonni, mert akkor kiderülne, hogy megnéztem a facebook-ját...

Amúgy azt ő maga mondta nekem, hogy szünetekben együtt voltak. Meg azt is mondta, hogy jófej.

2022. aug. 4. 17:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19: A kapcsolattal, nyugi.

20: Igen, tipikus tőle...

Most gyorsan megnéztem fb-jét és archiválta a beszélgetést a csávóval. Majd elválik, hogy mi a célja vele... Remélem megjön az esze és abbahagyja ezt a ku*válkodást.

Vagy folytatja tovább akár fb-on, akár snapchaten (amihez nem férek hozzá). Ha lenne pénzem meg olyan lakás amit megengedhetek a fizetésemből már itt hagytam volna. Mindig azon kell idegeskedni, hogy megcsalt-e vagy mikor csal meg... Közben meg azt mondja, hogy mindennél jobban szeret.

2022. aug. 5. 17:13
 22/23 Semuhi ***** válasza:
45%
Szard le biztonság tevagy neki a másik pali meg +... Egy nönek mindig.többkell.. mindig :D
2022. aug. 5. 17:37
 23/23 Semuhi ***** válasza:
45%
Hát.. legyél vele határozott vagy te vagy a csávò...de mond meg amint a csávò onnan full leszarod micsinál persze hogy nem vagyok a helyzetedben érzelmi érzésedben emlékeidben vele igy tudom nehéz..
2022. aug. 5. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!