Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit szólnátok ehhez? Szerintetek ezek ártalmatlan dolgok?
Van egy új srác a barátnőm munkahelyén, aki egy hete kezdett. Párszor együtt töltötték a szüneteiket, ami még oké... De barátnőm laptopjáról a facebookján olvastam, hogy irogatnak. Barátnőm semmi ártalmasat nem írt (eddig), ami viszont zavar, hogy a csávó két képet csinált róla, amin mosolyog és elküldte neki (MINEK?). Ja és a csávó x-eket (puszi) küldözget neki.
Ma pedig barátnőm az ágyban feküdt és küldött neki egy képet az arcáról (mármint a barátnőm a saját arcáról). Megint minek? Szerintetek ez normális? Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök egy másik pasival csinálná ezeket a dolgokat?
Sajnos nem tudom kérdőre vonni, mert akkor kiderülne, hogy megnéztem a facebook-ját...
Amúgy azt ő maga mondta nekem, hogy szünetekben együtt voltak. Meg azt is mondta, hogy jófej.
Hm... Eleinte én is munkahelyen beszélgettem csak a kollégámmal és csak munkaügyről. Aztán messengeren. Jöttek a vicces képek stb.
Azóta mindketten otthagytuk az akkori párjainkat (ő házas volt, én jegyben jartam).
Nemsokára megszületik a közös gyerekünk.
Ennek tudatában gondold át. Vagy van hova menned? Mert akkor úgyis elnézed még neki egy ideig
Nincs hova mennem :(
Most arra gondoltam, hogy ma keresek egy alkalmat (ha lesz) amikor nincs a kezében a telefon, és úgy teszek mintha akkor fedezném fel a beszélgetéseit és rögtön kérdőre vonom.
Kérdőre vontam a feleségem a chatjéről. Kiderült, hogy a képeket egy másik munkatársa készítette róla a pasinak a telefonjával, mert azzal szórakozik, hogy olyanokat mond "élveziket a randitokat?" meg "hogy van az új pasid?". Ismerem őt és folyton piszkálja valamivel.
Arról a képről amit a feleségem küldött a pasinak pedig csak annyit mondott, hogy mindenkinek szokott küldeni képeket. Persze ez nem javít a helyzeten. Senkinek sem kellene küldözgetni, csak nekem.
Megkérdeztem tőle, hogy neki mi számít megcsalásnak. Ő erre azt mondta, hogy a flörtölés önmagában nem, de ha túlzásba viszik. Meg, hogy ő mindig is flörtölős volt, ilyen a természete, ezen nem tud változtatni.
Vegyes érzéseim vannak. Én pont olyan ember vagyok, akit érzelmileg nagyon megterhel, ha mással látja túlzottan barátiasan a párját. Volt már olyan, hogy olyat mondott valakinek vagy valakiről előttem, ami nagyon megbántott.
Vegyes érzéseim vannak most. Azon a ponton vagyok, hogy az utolsó utáni esélyt is megadom neki. Elvégre házasok vagyunk, és én hiszek abban, hogy mindent meg lehet beszélni. De ha egyszer fizikai megcsaláson kapom (csók, szex), azonnal végzek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!