Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit szólnátok ehhez? Szerintetek ezek ártalmatlan dolgok?
Van egy új srác a barátnőm munkahelyén, aki egy hete kezdett. Párszor együtt töltötték a szüneteiket, ami még oké... De barátnőm laptopjáról a facebookján olvastam, hogy irogatnak. Barátnőm semmi ártalmasat nem írt (eddig), ami viszont zavar, hogy a csávó két képet csinált róla, amin mosolyog és elküldte neki (MINEK?). Ja és a csávó x-eket (puszi) küldözget neki.
Ma pedig barátnőm az ágyban feküdt és küldött neki egy képet az arcáról (mármint a barátnőm a saját arcáról). Megint minek? Szerintetek ez normális? Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök egy másik pasival csinálná ezeket a dolgokat?
Sajnos nem tudom kérdőre vonni, mert akkor kiderülne, hogy megnéztem a facebook-ját...
Amúgy azt ő maga mondta nekem, hogy szünetekben együtt voltak. Meg azt is mondta, hogy jófej.
közös kávézás természetes, de munkahelyi közegen kívül már nem kéne kapcsolatot tartani vele
próbálj nagyobb figyelmet fordítani a barátnődre
Mindig így kezdődik. Velem ugyanez volt, sőt még én voltam a fasz, hogy abban a kis időben, amit együtt töltöttünk mondtam neki, hogy talán nem a messengert kellene állandóan bővülni.
Hallgass a megérzéseidre és ne hagyd magad manipulálni. Aki szeret, az szarik mindenki másra. Itt természetesen NEM a régi barátságokra gondolok, (akar fiúval is) mielőtt kiforgatná valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!