Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ártalmatlan kávémeghívás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ártalmatlan kávémeghívás vagy szexet/kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés

Nálam sokkal idősebb férfi különleges kávét forgalmaz MLM rendszerben és meghívott egy kóstolóra, de nem bemutatóterembe, hanem a lakására. Nemrég ismerkedtünk meg egy nyaralás során és nézegettük egymást, majd felvettük a kapcsolatot hazaérve is. A nagy korkülönbség miatt nem sok értelmét látom a kapcsolatnak, de mégis vonz a pasi.

Elfogadtam a meghívást.

Tudom, hogy nagyon keres egy megfelelő társat és rendkívül érzelmes ember;ebben a korban szerintem nem is annyira a kalandok érdekelnek egy férfit (aztán lehet, hogy tévedek.... 60 körül lehet)

Én se vagyok mai csirke, de most nem tudom eldönteni, hova vezet ez a történet, mert nem mindenkit a szex hajt. Meg már találkoztunk a minap is, és nem nyomult.

2019. júl. 3. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha kávét forgalmaz MLM rendszerben és kóstolóra hívott meg, akkor szerinted mit akarhat? Beszervezni, ez 100%, hogy mellette mást is akar-e, az már más kérdés.

Ha valamit akarna, akkor nem a munkájával kapcsolatos dologra hívni, hanem egy kávézóba.

2019. júl. 3. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Először beszervez aztán...

"beleszervez"

[link]

2019. júl. 3. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:
MLM rendszerben forglmaz kávét és elhív kávézni. Szerinted? Be akar szervezni, hogy lenyúlja majd a jutalékot.
2019. júl. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!