Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanál ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanál ilyen helyzetben?? VAGY Nincs rá bocsánat?? Többi lent..

Figyelt kérdés

Hülye kérdés mert tudomhogy nincs, de leírom mi a helyzet.

Megismertem valakit, aki szeretett volna a haverom lenni..

Eleinte nem voltak gondok.

Nos én egy olyan személy vagyok aki nem szeret élni..

Nem beszélek sokat, alig-alig örülök valaminek, nem szeretek jókat enni.. Nem járok, mekibe, kocsmába, meg ilyen olyanszórakozó helyekre. Szerette volna ez a srác elérni hogy ez máshogy legyen.. hogy bátrabb legyek. stb..

De kb mindent elutasítottam.. Folyamatosan szidtam magam pl hogy hülye vagyok. Néha töröltem az amit írtam neki, ez nagyon idegesítette, ez amiatt volt mert mindig féltem hogy nem fog válaszolni. Nyár elején nagyon elege lett, össze kaptunk.. Azt mondta majd beszélünk.. ha lesz hozzá kedve, meg ilyesmi. Szinte biztos voltam benne hogy nem fog többet írni, nem fog velem beszélni.. Mikor látott rettentő dühösen nézett rám.. Aztán eltelt 2 hét.. én úgy éreztem megint az történik velem mit jópár éve.. kiközösítés... Azt hittem szólt másoknak is hogy piszkáljanak. stb,. Nagyon felhúztam magam, tudtam hogy nem kell rá írnom, fárad voltam aznap (éjszakai melóztam) És írtam neki, de nem akartam elküldeni, majdnem bealudtam, mikor véletlen megnyomtam az entert... nem jött válasz... meg is írtam ott neki hogy tudom hogy nem fog velem többet beszélni, hogy le fog tiltani.. utána írtam neki folyamat, nem válaszolt, a facebook azt jelezte h elérhető.. végül felhívtam, és kiderült hogy ő akkor még aludt én meg felkeltettem... Nem tudtam honnan tudhattam volna.. Dühösen írt, azt mondta már barátként sem tekint rám.. Írtam neki később egy nagyon hosszú szöveget, mert volt mondandóm, pár nap múlva odamentem hozzá és bocsánatot kértem, azt mondta nem érdeki a hülyeségem..rákérdeztem hogy legalább elolvasta amit írtam, jött a válsz hogy igen,, annyit mondtam erre hogy kössz, nem szép hangnemben mert nem hittem neki.... Aztán írtam neki bocsánatot kértem, végül letiltott..

Soha sem fog megbocsátani, pedig nem akartam elküldeni azt az üzenetet.. de ő erről nem tud.

Lehet csak beképzelem.. de úgy látom.. amikor látom Őt hogy nincs jól.. látom rajta hogy szomorú hogy nagyon össze van törve. Nem beszél hozzám, de a szemei nagyon sokat elmondanak.. hallom hogy üvölt.. amikor rám néz.. amikor nem engem figyel akkor nagyon nagyon szétesetnek látom... Szeretem őt. De úgy megbántottam hogy minderre nincs bocsánat. Néha megfordul a fejemben hogy öngyilkos leszek.. így nem élhetek. Valaki sokat törődött velem, és én ezt nem értékeltem....

2022. júl. 31. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hiába lenne újabb esélyed. Ezt nem bántásnak írom.

Valami arra ösztönöz, hogy generáld a feszültséget.

Mi lenne, ha néha spontán lennél! Hagynád magad sodródni az eseményekkel, mint pl belülni valahová, valakivel,aki szeretne.

Megpróbálni megenni egy sült krumplit vagy meginni egy kólát.

Ha nincs kedved beszélgetni,akkor csak csendben nézelődni vagy megválaszolni néhány kérdést.

Annyit írni csak, hogy kösz, jól éreztem magam, jó éjszakát!

Szerinted menne?

Nem kell minden sz@ron agyalni.

Arra ott az egész élet, hogy suli, vizsgák, munka, párkapcsolat, család, megélhetés vonalon eleget töprengj.

2022. aug. 3. 08:17
 12/12 NTBS ***** válasza:
Lehet rá bocsánat, de kérned és tenned is kell érte.
2022. aug. 3. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!