Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatasnak minosulne szerintetek?

“ugy hogy az utolso talalkozasunk es jol sikerult es nem volt semmi veszekedes koztunk.”
Ő ezt nem így látta. Neki nem ez az élmény maradt meg. Kiábrándult, kiszállt.
Láthatóan nem tanulta meg, hogy hogy kell szakítani, hogy a másik könnyen fel tudja dolgozni.
De te a másik fele vagy. Beleturbózod magad, hogy választ követelyz. Ő meg annál jobban elzárkózik.
Ez már hiúsági kérdéssé fajult nálad, és csak hergeled magad.
Meg kell tanulnod, hogy az életben a veled történtekre nem mindig van magyarázat.
Arra sincs, hogy miért lobban fel egy szerelem, és miért lobban el egy pillanat alatt.
Tanulj belőle, s mint Csokonai is tette: “Kedv, remények, Lillák, Isten véletek!”
Széles a világ, sok szép virágot terem. Tessék továbblépni.
Ez a nő unintelligens, nem tudja kezelni a kapcsolatokat, nincs hozzá érzékenysége. Akkor másban is ilyen. Tényleg kellene neked hosshú távon egy ilyen érzéketlen liba?’
Szerinted 2 hónapja már nem beszélünk, eltudtam felejteni? Nem. Nem igy képzeltem el a nyarat. Megálltam ennél a pontnál.
Nem az a bajom ha nem akar velem együtt lenni, hanem át..baott. És ha első vagy másdik vagy harmadik átbasz..ásom lenne akkor simán fel udnám dolgozni.
De idén ősz végén leszek 30 éves. Sosem volt kpacsolatom, volt egy nagy szerelem az életemben ami viszonzatlan volt de ráment az életemből 7 év.
Most tavasz legelején meismertem ezt a nőt, álmomban nem gondoltam volna hogy érzéesekt fog belőlem kiváltani, mivel jóval idősebb is nálam és vannak adottságai is. Azt hi9ttem amugy is hogy férjezett vagy van pasija.
Igy is kedztünk el beszélgetni hogy én ennek a tudatában voltam. Mégis beszélgettünk stalálkoztunk, és akkor mondta meg hogy nincs senkije. Soha nem állok le vadidegen nőkkel bezsélgetni, ráadásul spontán lett az egész. Nem társkeresőn ismerkedtünk meg pedig fent van ő is azon. Hanem személyesen vásárolt tőlem terméket, innen indult minden. Sokan mondják hogy az igazi nagy kapcsolatok a éeltlen folytán születnek, ez lehet véletlen találkozás, vagy baráti társaságban megismerés vagy utcán vagy akármi.
De ha az ember csak arra koncentrál hogy ő igen kapcsolatot akar és társkeresőzik az nem fog menni. Én ezért nem tudom magam túltenni ezen mert eleve az hogy nem is úgy taálkoztunk amit irtam hogy na most mi randevuzunk meg kapcsolat lesz köztünk. Fel lett épitve másfél hónap alatt, és akkor kedzett furcsán vsielkedni amikor junius május végén korházba került a barátja majd junius elején meg is halt rákba. De akkor miért mondta ez a nő hoyg számithat e rám? Ezt kérdezte. vagy miért mondta hogy szivesen kirándulgat, velem meg főz nekem mert én is kedves voltam vele, meg elmegyünk nxyaralni és stb. és hogy legyek mellette mert nincsenek barátai neki sem.
És ezek a kérdések mivel tőlem senki nem kérdezte meg a 30 évem alatt hogy elmehetenénk e valakihez is pár napra ott aludni. Ez a nő május végn elakart vinni az anyjához vidékre pár napra kikapcvsolodni. CSak aztán áttettük volna nyárra. És én cserébe segitettem nekik, hogy amdj akkor biztos megyünk.
Ő ajánlotta fel hogy elvisz, ő igérte meg, nem én akartam. És nem történt meg. És ezek a tisztázatlan kérdések meg hogy miért igérgetett, miért mondta ezt meg azt, annyira nyomasztanak éjjel nappal 2 hónapja, vagy nem biztos hogy kibiriom őszig. Nem edzek már másfél hónapja, nem jrok sehova, egésznap alszok szinte, mert teljesen ez az egész kikészitett És sjnálom ah egyesek ezt nem értik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!