Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszi azt szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi azt szexuális zaklatásnak egy nő, ha csak poénból rácsapnak a fenekére?

Figyelt kérdés
Ennyire nagyra tartják magukat, hogy hozzájuk senki sem érhet, mert akkor már úgy veszik, mintha megerőszakolták volna őket?
2020. okt. 1. 13:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Balkáni magyar paraszt vagy.
2020. okt. 1. 13:35
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha az én barátnőm fenekére csapnál feljelentenélek
2020. okt. 1. 13:35
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Miért veszi bántásnak egy ilyen férfi, ha csak poénból kiüti az összes fogát a p0fájából egy nő? Ennyire nagyra tartja magát?
2020. okt. 1. 13:40
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Ez poén 8-10 évesen, felnőtt emberek ilyesmivel nem viccelnek. Tanuld meg a határokat, ha közeledni akarsz valakihez!
2020. okt. 1. 13:41
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Te miért vennéd zaklatásnak, ha egy nagydarab, szőrös férfi a Kék Osztriga bárból elkezdené fogdosni a mogyoróidat?
2020. okt. 1. 13:42
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy azzal a nővel olyan jó kapcsolatban, azonos humorérzéken, hogy poénnak vegye, így ami neked poén, másnak kellemetlen, zavaró. Nem tudom hogy vagy vele, de engem férfiként is zavarna, ha idegenek a fenekem csapkodnák mert "poén".
2020. okt. 1. 13:47
 7/25 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem poén.

Ez az én testem, szóval nem is értem, milyen alapon akarsz "hozzám" érni.

Hozzám csak a párom nyúlkáljon, aki kiérdemelte a testem-lelkem is.

2020. okt. 1. 13:52
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Igen, ennyire nagyra tartom magam.

Viszont poénból direkt porig alázom a hozzád hasonlókat, ha közeledni akarnak. Csak hogy tudd, hol a helyed. Azért törli beléd a lábát mindenki, mert annyit érsz.

2020. okt. 1. 13:57
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert az.

És igen, ennyire tartom magam. Van párom, neki megengedek bármit.

De a hozzád hasonlók jobb napokon egy akkora pofont kapnak erre válaszul, hogy ott maradt fél óráig a kezem nyoma, rosszabb napokon pedig tökön rúgom őket.

2020. okt. 1. 14:05
 10/25 anonim ***** válasza:
9%

Na és ha egy idegen nő csap rá egy idegen férfi fenekére? (mert ilyen is 100% előfordul a földkerekségen - előre szólok: senki ne merészelje azt írni, hogy olyan nem létezik)

Olyankor vajon mi a helyzet?

A férfi is szájba rúghatja a nőt abban az esetben? Vagy minimum feljelentheti és legalább ugyanúgy el is ítélik és örökre megbélyegzik szexuális ragadozónak a nőt?

Nagyon remélem mindenki érdekében, hogy fordított szituációban is ugyanaz a menetrend...

2020. okt. 1. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!