Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi azt szexuális zaklatásnak egy nő, ha csak poénból rácsapnak a fenekére?

# 10
Részemről teljesen oké, legyen ugyanaz a menetrend. Engem úgysem érint és amúgy is jogos.

Az én szememben ettől semmi nem változik, ugyanúgy felháborító az általad vázolt szituáció is, mint fordítva.

Utolsó 3 válaszoló: Némiképp megnyugtató olvasni a soraitokat, de mégis aggódok.
Példának okáért képzeljétek el:
Tételezzük fel pusztán elméletben: Én vagyok a férfi. A buszon egy idegen nő kéjesen vigyorogva jól a fenekembe markol. Erre én jól behúzok neki úgy, hogy ömlik az orrából a vér (azért írom így, mert itt is egyes válaszolók azt írják: "kiverném az összes fogát ilyen esetben") és ordítanék is vele egy sort, hogy: "Mégis mi a francot képzelsz magadról, te perverz, arcátlan, büdös nőstény?! Milyen jogon merészelsz fogdosni engem?! Örülj, hogy ennyivel megúsztad és nem jelentelek fel szexuális zaklatásért!!
Mondjátok meg, ugye mellém állnának a körülöttem lévő emberek? Ugye igen? Úgy, mint egy "klasszikus esetben"? És ugye a rendőrök is kőkeményen elítélnék a nőt és nem rajtam röhögnének?

Sajnos nem hiszem, hogy melléd állna bárki, mint ahogy a nők mellett se szokás kiállni. (Taperoltak már tömegközlekedésen, mindenki más elfordult, szóval sajnos tapasztaltam.)

Marha jó, hogy a női erőt és a férfiét egyformán mérik mert ha én ütnék meg valakit kb , inkább kérne még belőle mert a szúnyog csípés még rosszabb is lenne nála, de ugyanez egy férfitól nekem , én ott is maradnék a földön. Sajnos az erőnléti különbségeket nem veszik figyelembe, csak,hogy vissza adja amit másik add , de arra nem gondol, hogy méretbeli különbségek más eröviszonyok vannak. Az én mottómákos. -Mindegy milyen nemű, de gyengéket nem büntetünk a saját erőnkhöz képest mert neki sokkal rosszabb lesz, mint amit adot nekem. -
Pl:- ha vissza akarok adni valamit figyelembe veszem a másikát, hogy hozzá képest mennyire adhatom ki magam ...
Remélem átment a lényeg

#14-es Lehet, hogy férfiként furcsa, de sokszor előfordul, hogy a nőket kéretlenül tömegközlekedésen, szórakozóhelyen tapogatják, dörgölőznek.
Hidd el, hogy az emberek 90%-a nem áll melléjük, egyébként valószínűleg nem is látják, hogy mi történt, maguknak kell megoldani.
A legritkább eset a tettlegesség, és ahhoz sem tapsol senki, mint hiszed; legtöbbször csak elhúzódunk, és semmi látszatja nincs a helyzetnek.

Már ne haragudj, de egyáltalán mióta szoktak poénkodni az emberek idegenekkel? Melyik földrészen láttad, hogy ezt szokás????
Pl. Előfordult már az, hogy egy barátom csapott rá a fenekemre poénból. Nyilván nem jelentettem fel, de szóltam, hogy számomra kellemetlen, ne tegye.. Nem volt harag.
De mégis ki a tököm szokott így poénkodni idegenek között? Poénkodni barátok közt szokás, de lehet, hogy te annyira fogyi vagy, hogy meg vagy lepődve azon, hogy egy random idegen nő miért nem nevet a vicceiden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!