Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszi azt szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi azt szexuális zaklatásnak egy nő, ha csak poénból rácsapnak a fenekére?

Figyelt kérdés
Ennyire nagyra tartják magukat, hogy hozzájuk senki sem érhet, mert akkor már úgy veszik, mintha megerőszakolták volna őket?
2020. okt. 1. 13:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Igen, akkor is ez a menetrend, bár ritka az ilyen, mint a fehér holló.
2020. okt. 1. 14:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Részemről teljesen oké, legyen ugyanaz a menetrend. Engem úgysem érint és amúgy is jogos.

2020. okt. 1. 14:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én szememben ettől semmi nem változik, ugyanúgy felháborító az általad vázolt szituáció is, mint fordítva.

2020. okt. 1. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
17%

Utolsó 3 válaszoló: Némiképp megnyugtató olvasni a soraitokat, de mégis aggódok.

Példának okáért képzeljétek el:

Tételezzük fel pusztán elméletben: Én vagyok a férfi. A buszon egy idegen nő kéjesen vigyorogva jól a fenekembe markol. Erre én jól behúzok neki úgy, hogy ömlik az orrából a vér (azért írom így, mert itt is egyes válaszolók azt írják: "kiverném az összes fogát ilyen esetben") és ordítanék is vele egy sort, hogy: "Mégis mi a francot képzelsz magadról, te perverz, arcátlan, büdös nőstény?! Milyen jogon merészelsz fogdosni engem?! Örülj, hogy ennyivel megúsztad és nem jelentelek fel szexuális zaklatásért!!

Mondjátok meg, ugye mellém állnának a körülöttem lévő emberek? Ugye igen? Úgy, mint egy "klasszikus esetben"? És ugye a rendőrök is kőkeményen elítélnék a nőt és nem rajtam röhögnének?

2020. okt. 1. 15:11
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos nem hiszem, hogy melléd állna bárki, mint ahogy a nők mellett se szokás kiállni. (Taperoltak már tömegközlekedésen, mindenki más elfordult, szóval sajnos tapasztaltam.)

2020. okt. 1. 15:13
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Maximum azért nem állna mindenki melléd, mert egy olyan nőről, aki ilyet csinál, azt feltételeznék, hogy valami degenerált/fogyatékos/őrült, mivel általában aki ilyet csinál, az az. Férfiaknál pedig azért jóval szélesebb az elkövetők palettája.
2020. okt. 1. 15:14
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Marha jó, hogy a női erőt és a férfiét egyformán mérik mert ha én ütnék meg valakit kb , inkább kérne még belőle mert a szúnyog csípés még rosszabb is lenne nála, de ugyanez egy férfitól nekem , én ott is maradnék a földön. Sajnos az erőnléti különbségeket nem veszik figyelembe, csak,hogy vissza adja amit másik add , de arra nem gondol, hogy méretbeli különbségek más eröviszonyok vannak. Az én mottómákos. -Mindegy milyen nemű, de gyengéket nem büntetünk a saját erőnkhöz képest mert neki sokkal rosszabb lesz, mint amit adot nekem. -

Pl:- ha vissza akarok adni valamit figyelembe veszem a másikát, hogy hozzá képest mennyire adhatom ki magam ...

Remélem átment a lényeg

2020. okt. 1. 15:18
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#14-es Lehet, hogy férfiként furcsa, de sokszor előfordul, hogy a nőket kéretlenül tömegközlekedésen, szórakozóhelyen tapogatják, dörgölőznek.

Hidd el, hogy az emberek 90%-a nem áll melléjük, egyébként valószínűleg nem is látják, hogy mi történt, maguknak kell megoldani.

A legritkább eset a tettlegesség, és ahhoz sem tapsol senki, mint hiszed; legtöbbször csak elhúzódunk, és semmi látszatja nincs a helyzetnek.

2020. okt. 1. 15:38
 19/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha viszonzásul herénrúgnálak kétszer úgy, hogy felpattanna a torkodig és nem vennéd testi sértésnek, akkor én sem venném szexuális zaklatásnak a seggre csapkodást. :)
2020. okt. 1. 15:58
 20/25 anonim ***** válasza:
98%

Már ne haragudj, de egyáltalán mióta szoktak poénkodni az emberek idegenekkel? Melyik földrészen láttad, hogy ezt szokás????

Pl. Előfordult már az, hogy egy barátom csapott rá a fenekemre poénból. Nyilván nem jelentettem fel, de szóltam, hogy számomra kellemetlen, ne tegye.. Nem volt harag.

De mégis ki a tököm szokott így poénkodni idegenek között? Poénkodni barátok közt szokás, de lehet, hogy te annyira fogyi vagy, hogy meg vagy lepődve azon, hogy egy random idegen nő miért nem nevet a vicceiden..

2020. okt. 1. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!