Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szexuális zaklatásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexuális zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés

két férfi ma megfogdosta a fenekemet a buszon,az egyik mögöttem ült és mikor felálltam ,hogy leszállok akkor hátulról belenyúlt a farmerembe.

a másik meg mikor már leszálltam a buszról és elindultam akkor menet közben megmarkolta a fenekemet.

nagyon megijedtem nem is mertem egyedül hazamenni,anyukám jött értem.

2012. ápr. 19. 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez ja. Sajnos rendőrség nem fog semmit sem tenni. Legközelebb szólj a busszsofőrnek hogy szállitsa le mert zaklat, vagy b*szd pofán az lenne a legjobb. Ha meg cigány akkor meg nem igen tudsz semmit tenni mert még a végén leszúr. Sajnos Magyarország egy ilyen sz*r ocsmány gusztustalan emberekkel teli ország.

20/F

2012. ápr. 19. 20:22
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Vagy lopásnak.
2012. ápr. 19. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de nem lehet hogy apénzed a farzsebedben volt és "csak" ezt akarták kivenni, azt írtad benyúlt a farmeredbe?!
2012. ápr. 19. 20:28
 4/17 A kérdező kommentje:

nem vagyok amúgy rasszista de igen az egyik ember tényleg cigány volt nagy társasággal egész végig hangoskodtak a buszon,legeglöl ültem a buszvezető egy szót nem szólt rájuk.én meg nem mertem,ahogy írtad attól féltem,hogy még a kés is előkerül,mert az ilyenektől kitellik bármi. mikor már fogdosott akkor meg már úgy megijedtem ,hogy egy szó nem jött ki a torkomon pedig legszívesebben segítségért kiáltottam volna,dehát mondjuk úgyse szokása az embereknek segíteni.

volt a közelben egy kocsiszín,ahova a villamosok járnak,oda mentem be a portáshoz,mert a férfi aki utoljára megfogdosott arra a villamos felé indult amerre én és nagyon nézett engem és féltem.szerencsére egy aranyos nő volt a portás és beengedett,hogy megvárjam ott édesanyámat.szörnyű,hogy az emberek mire képesek,és nem gondolnak arra,hogy egy fiatal lánynak ezzel milyen traumát okoznak....

2012. ápr. 19. 20:30
 5/17 A kérdező kommentje:

nem a farmerzsebembe nyúlt hanem a nadrágomba hátul a fenekemhez!!

ha pénzt akart volna akkor a kistáskámat vette volna el.soha nem teszek pént zsebbe.

2012. ápr. 19. 20:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Uhh eltudom képzelni,h meg ijedhettél mivel én is lány vagyok, nem tudom mit csináltam volna a helyedben, valószínűleg sírva fakadok... De am, tényleg az a szörnyű,h nem lehet tenni az ilyen nyomorékok ellen, addig amíg valami komoly dolgot el nem követnek!
2012. ápr. 19. 20:35
 7/17 A kérdező kommentje:
köszi amúgy a válaszokat mindenkinek.
2012. ápr. 19. 20:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor elég durva hogy annyra paraszt hogy benyúl a fenekedhez?! jó hogy nem vetkőztetett le!

Ritka primitivek akiket említettél, a fodrászom mesélte hogy bement hozzájuk két "csávó" és így simán azt mondta ma este rád fogom verni a f@..om...

2012. ápr. 19. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Drágám ezért vagyunt itt!
2012. ápr. 19. 20:43
 10/17 anonim ***** válasza:
amúgy hány éves vagy?
2012. ápr. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!