Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatasnak minosulne szerintetek?
Igen. Jó esetben csak feljelent, rosszabb esetben megkéri pár erős barátját, hogy bírjanak jobb belátásra.
2022. júl. 28. 07:32
Ha egyszer elmész hozzá, bekopogsz, mondod 'szia, kérlek mondd meg, miért tűntél el szó nélkül'. Az rendben van szerintem. De ha elutasító és nem lát szívesen, utána hagyd békén, mert ezután tényleg zaklatás lenne.
2022. júl. 28. 07:33
2022. júl. 28. 07:36
4/52 A kérdező kommentje:
Persze utans bekenhagyom. Azt mondja nem kivancsi ram, egybol megyek is el onnan. De azt se mpndta meg soha.
Miért lenne zaklatás? Dehogy az.
Mindenkinek joga van hozzá, hogy emberi módon elköszönjenek tőle - sajnos ez a hölgyi azt tanulta meg, hogy így zárjuk le a kapcsolatainkat, ami abnormális. Legyél udvarias, normális - de van jogod megtudni, hogy miért cselekedett így, ahogy. (Bár engem totál nem érdekelne, ha valaki így képes velem viselkedni, de ez más kérdés.)
2022. júl. 28. 07:43
Hát ha emiatt képes vagy ennyi ideje nem aludni, akkor kattos vagy. És igen, zaklatás. Úristen. Ezek után simán kinézem belőled, hogy mondta ő, hogy nem, csak te nem vagy képes elfogadni és felfogni.
2022. júl. 28. 07:47
6: pont te vagy kattos, ha nem érted a tök nyilvánvaló reakciót egy _ember_ részéről. Van valaki az életedben, akit kedvelsz és egyik pillanatról a másikra töröl az életéből. Magyarázat nélkül. Mintha nem is léteztél volna soha. Még jó, hogy rákérdez h ez meg mi a f….iloxéria….
2022. júl. 28. 07:50
Sajnálom, szerintem kattos a kérdező. Én is voltam már így, és azért tűntem el, mert hiába írtam le többször és hogy nem, és kértem, hogy hagyjon békén nem fogta fel. Csak hajtogatta, hogy milyen jól megvagyunk, közben meg nem.
2022. júl. 28. 07:54
9/52 A kérdező kommentje:
Igen, es raadasul ugy hogy az utolso talalkozasunk es jol sikerult es nem volt semmi veszekedes koztunk.
Aztan a kovetkezo heten mar nem vette fel sem a telefont messengeren meg irt hogy most nem er meg ra, aztan mar ott sem reagalt.
Es nem nem vagyok kattant, Szerettem azt a nőt. Masfel ket honapja egyaltalan nincs koztunk kommunikacio annyira kikeszitett hogy nem csak nyaralni de sehol nem voltam. Voltam pszochologusnal o is azt javasolta hogy egyszer keressem ot fel. Van aki letud zarni eg ghostingolast van aki nem. Aki letud zarni az valszeg nem volt szerelmes az adott illetobe.
10/52 A kérdező kommentje:
8as. Nem erted a kerdest? O soha nem mondta hogy hsgyjam ot beken, mivel soha nem veszekedtunk. Azt se mondta soha hogy nem kivancsi ram.
Kapcsolódó kérdések: