Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez zaklatasnak minosulne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatasnak minosulne szerintetek?

Figyelt kérdés
Hogyha en elmegyek egy nohoz akivel korabban jo viszonyt apoltunk. De valamiert ghostingolt en meg nem tudom az okat,es ez annyira kikeszit idegileg hogy masfel honapja napi 4 orakat alszok csak.
2022. júl. 28. 07:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Össze vissza hazudozol ezen az oldalon, ez mire jó?

Múltkor még azt írtad, találkozni fogsz vele. Ezek szerint azóta se akart veled találkozni..

2022. júl. 28. 09:44
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer már odamentél, az új hapsijával beültek az autóba és otthagytak. MOndta, hogy hagyd békén.

Mit akarsz még tisztázni....??????????

2022. júl. 28. 09:47
 23/52 A kérdező kommentje:
22es: Fogalmam sincs mirol beezelsz.
2022. júl. 28. 09:57
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy nincs fogalmad. OK. Gondolom pénzt se adtál neki, hogy befizesse a reménybeli közös nyaralásotokat, amivel lelépett.

Nekem ok.

2022. júl. 28. 10:00
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

"O soha nem mondta hogy hsgyjam ot beken, mivel soha nem veszekedtunk. Azt se mondta soha hogy nem kivancsi ram."

Kérdező, te nem érted.

Ha nincsen válasz, az is egy válasz. Gondolod, hogyha kíváncsi enne rád, nem keresne, nem válaszolna?

Engedd ezt el.

2022. júl. 28. 10:47
 26/52 anonim ***** válasza:
61%

Zaklatásnak az minősül, ha mindennapi életét akadályozod, zavarod a mindennapjaiban, vagy fenyegeted az életvitelét. Az hogy egyszer elmennél (nem bántó szándékkal), akkor abból semmi bajod nem lesz. Ez nem minősül zaklatásnak.

És mielőtt valaki lehúzná a válaszomat, tisztában vagyok azzal, amit írtam, mert sajnos első kapcsolatomnál eléggé sikerült bekattannom, és elég durva dolgokkal bombáztam a lány facebookját, üzenetbe is, kb egy hétig. Feljelentettek a rendőrségen. 3 dologgal vádoltak meg, ebből magát a zaklatást megúsztam. Azt mondták, hogy a cselekedetem nem minősült zaklatásnak. Ahhoz hogy valakit zaklatónak minősítsenek, hosszútávon kell belekavarni az ember életébe, úgy hogy szerencsétlen nem tudja élni nyugodtan a mindennapi életét. Én leálltam utána vele. Ma már bánom is amit tettem.

2022. júl. 28. 10:49
 27/52 anonim ***** válasza:
69%
A korábbi kérdéseit valaki belinkeli?
2022. júl. 28. 10:58
 28/52 A kérdező kommentje:
26os. Vegeredmenyben igazad van. Es aki ezt nem erti azt sajnalni tudom. Undorito dolog a zaklatas is es az az adott ember megtevesztese tevedesben tartasa es ghostingolas. Ha ket ember jol megvolt egymassal jelen esetben en vele. Akkor annyi tisztelet legyen mar a masikkal szemben hogy nem vagyok rad kivancsi mert ez is ez van. En utana megertenem. Viszont az hogy az utolso beszelgetesunk az volt hogy majd talalkozunk hetfon ez volt junius elso napjan, ez nar nwm tortent meg. Nem vette fel a telot, se smsre, se semmire nem valaszolt. Innen indult minden. Es jovoheten mar augusztus van.
2022. júl. 28. 11:19
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
De neked ez miért nem elég, hogy 2 hónapja ignorál? Mit akarsz hallani? Hogy nem akarok veled többet, mert a másiknak nagyobb a pöcse? Vagy mert büdös a szád? Vagy mert mégse jössz be? Mit tudna olyat mondani, amitől neked jobb lenne?
2022. júl. 28. 11:21
 30/52 A kérdező kommentje:
Azt pl. Hogy miert hazudott nekem. Vagy azt hogy akkor miert vart el tolem olyan dplgokat amiket en teljesitettem hogy cserebe o is amot igert nekem betartja. Tehat miert hazudott miert ejtett tevedesbe, ha ezekre nem valaszol akkor egy bunkoval volt dolgom. De muszaj a szemebe nezni es beszelni vele.
2022. júl. 28. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!