Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatasnak minosulne szerintetek?

Össze vissza hazudozol ezen az oldalon, ez mire jó?
Múltkor még azt írtad, találkozni fogsz vele. Ezek szerint azóta se akart veled találkozni..

Egyszer már odamentél, az új hapsijával beültek az autóba és otthagytak. MOndta, hogy hagyd békén.
Mit akarsz még tisztázni....??????????

Ja hogy nincs fogalmad. OK. Gondolom pénzt se adtál neki, hogy befizesse a reménybeli közös nyaralásotokat, amivel lelépett.
Nekem ok.

"O soha nem mondta hogy hsgyjam ot beken, mivel soha nem veszekedtunk. Azt se mondta soha hogy nem kivancsi ram."
Kérdező, te nem érted.
Ha nincsen válasz, az is egy válasz. Gondolod, hogyha kíváncsi enne rád, nem keresne, nem válaszolna?
Engedd ezt el.

Zaklatásnak az minősül, ha mindennapi életét akadályozod, zavarod a mindennapjaiban, vagy fenyegeted az életvitelét. Az hogy egyszer elmennél (nem bántó szándékkal), akkor abból semmi bajod nem lesz. Ez nem minősül zaklatásnak.
És mielőtt valaki lehúzná a válaszomat, tisztában vagyok azzal, amit írtam, mert sajnos első kapcsolatomnál eléggé sikerült bekattannom, és elég durva dolgokkal bombáztam a lány facebookját, üzenetbe is, kb egy hétig. Feljelentettek a rendőrségen. 3 dologgal vádoltak meg, ebből magát a zaklatást megúsztam. Azt mondták, hogy a cselekedetem nem minősült zaklatásnak. Ahhoz hogy valakit zaklatónak minősítsenek, hosszútávon kell belekavarni az ember életébe, úgy hogy szerencsétlen nem tudja élni nyugodtan a mindennapi életét. Én leálltam utána vele. Ma már bánom is amit tettem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!