Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez zaklatasnak minosulne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatasnak minosulne szerintetek?

Figyelt kérdés
Hogyha en elmegyek egy nohoz akivel korabban jo viszonyt apoltunk. De valamiert ghostingolt en meg nem tudom az okat,es ez annyira kikeszit idegileg hogy masfel honapja napi 4 orakat alszok csak.
2022. júl. 28. 07:27
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Így is látod, hogy egy bunkóval volt dolgod, de még mekkora, ha szó nélkül eltűnt. Mi a kérdés?

Ő nem akar veled beszélni. Fejezd be ezt a hisztit meg a 2 hónapja nem alszol mert egy párhetes ismeretség ghostingolt. Hagyjál már. Légy férfi végre.

2022. júl. 28. 11:29
 32/52 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem, hogy ezen az oldalon miért kell minden 2. kérdésnél vagy kamut kiáltani, vagy azt mondani, hogy már megkérdezte többször más formában, és ez meg az van. Miért nem lehet úgy válaszolni, hogyha erről is van szó, csak magára az aktuális kérdésre? Másnak hasznos lehet, aki ilyen cipőben van. Ghostingot vagy eltűnést-feltűnést szinte már mindenki tapasztalt, és természetes, hogy ilyenkor válaszokat szeretne az ember. Zaklatásnak nem zaklatás (és most a rendőrségi fogalmakon kívül mondom), de én sem tanácsolom. Ha néhány írásbeli vagy telefonos megkeresésre sem reagál, akkor hagyni kell a fenébe. Túl tolakodó ilyenkor a másik lakására, munkahelyére odamenni. Undorító a ghosting, és érthetetlen, ha semmi konfliktus vagy visszautasítás nem volt, szép szavak, ígérgetés viszont annál több, de a lényeg, nem kellesz neki. Ráadásul, ha valahogy mégis sikerül kapcsolatba lépned vele, akkor sem fogsz őszinte válaszokat kapni.
2022. júl. 28. 11:30
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

29-nek tök igaza van, kérdező.

Nagyon hajtod ezt a "mondd meg a szemembe, hogy nem kellek" dolgot, pedig ez ELSŐSORBAN SZÁMODRA MEGALÁZÓ.

A csaj valóban egy patkány, nem mer veled szembenézni, nem bír ennyit a szemedbe mondani, hogy nem volt veled jó. Ennyi rendben van, oké.

De még ezután is találkozni vele, miért lenne ez neked jó?

Tényleg olyan szubjektív alázásokat akarsz hallani tőle, hogy pl. tutyimutyi fráter vagy, vagy kicsi a farkad, vagy büdös a lábad, vagy sokat fingasz?

Mi értelme van ennek?

2022. júl. 28. 13:58
 34/52 A kérdező kommentje:

33-as: Ha irsz nekem üzenetet privátban leirom neked hogy miért akarok minden áron találkozni. Nem a megalázás miatt. Engem sokan kihasználtak már életem során. Rég túl lennék ezen az egészen, de az agyam ezt már nem birja feldolgozni. Sosem kaptam szeretet, sosem fogtam egy lánynak a kezét, és nem fiatalodok már. Ha állandóan ujabb és ujabb ismerkedésekbe kell kezdeni, meg ez meg az meg igy mennyire bizzak már az emberekben? Egyszerűen nem megy, érzem magamon is már. Most hogy kihasznált ez a nő, vagy nem tudom vagy ghostingolt szzimplán ennyi idősen megnőtt az igazságérzetem de olyan nagy lett hogy nem birja feldolgozni az agyam.

Azt hogy milyen igazságérzet és hogy mi váltotta ki ezt, meg hogy milyen volt köztünk a viszony privát üzenetben leirom ha kiváncsi vagy rá.

2022. júl. 28. 14:42
 35/52 anonim ***** válasza:
60%
Bolond vagy, nem csoda ha menekül előled.
2022. júl. 28. 15:12
 36/52 anonim ***** válasza:
70%

Vedd már észre milyen mániákus őrült vagy.

Nem csoda, hogy lelépett. Miért hazudtad az előző kérdésednél, hogy találkozni fogsz vele?

2022. júl. 28. 19:06
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit várnál ettől a találkozótól. Valamiért nem akar tőled semmit, ez minden ismerkedésnél benne van pakliban. Nem tudom, hány évesek vagytok, de ha 30+ és 14 hét alatt csak randizgatásig jutottatok, szerintem már az is elég beszédes, hogy nem akar tőled többet.
2022. júl. 28. 21:30
 38/52 A kérdező kommentje:
Ma is láttam a villamoson. És képtelen vagyok odamenni hozzá. Ez miért van? M is kdierülhetett volna hogy miért ghostingolt.
2022. júl. 28. 21:41
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy villamoson utaztok alapból vagy követed?
2022. júl. 28. 22:20
 40/52 A kérdező kommentje:
39-es: Te szerinted? Hogy követném őt? Nem lakunk túl messze egymáshoz.
2022. júl. 28. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!