Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszataszító, ha egy nő ebből él?
Sziasztok,
Eddig sem volt egy szokványos női foglalkozásom, de most gondoltam egyet és abból szeretnék élni amit a legjobban szeretek. Vezetni és járni a világot, így beiratkoztam kamionos jogsira és nemzetközibe szeretnék járni.
Férfi szemmel visszataszító, ha egy nő kamiont vezet?
Én buszt vezetek pl! A nemzetközi azért nem a legjobb, mer keveset vagy otthon, de sztm a sok pasinak tetszik.
N 30
Kedves 10!
Azért, mert még csak tanfolyamra járok, de már kapom a kritikákat a mostani kollégáimtól, hogy az mennyire férfias munka stb.
Számolj azzal is, hogy az óhajtott kedvtelésed mellett ez egyben emberpróbáló foglalkozás is. Nemcsak autóvezetés, hanem éjszaka parkolókban alvás, rakodás, hajsza az idővel, mert dugóban voltál... Nincs nap, amikor Magyarországon ne lenne 1-2 kamionbaleset, legtöbbször a kialvatlanság, a fáradtság miatt.
Sok sikert!
No, ez sem különb a matrózoknál:DD
Nem visszataszító csak pont "arra" elég az ilyen életvitele miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!