Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik visszataszítóbb egy 30 év körüli férfiban?
Figyelt kérdés
A) Anyukával, apukával él (nem feltétlenül a klasszikus mamahotel felállása kell gondolni)
B) Nem volt kapcsolata nővel / szűz
2021. aug. 6. 16:02
A kérdező szavazást indított:
Szüleivel él
Szűz
Nekem mindkettő kb. egyformán gáz
31 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
A "C) Nem gáz egyik sem" opció kimaradt. Aki esetleg erre szavazna, az kérem kommentben tegye.
2021. aug. 6. 16:08
6/11 anonim válasza:
Az, hogy otthon él, nem zavarna, ha megvan rá az oka. (gyűjt, ápol, van saját élettere, el tudja látni magát, stb)
A szűz az zavarna, mert nem vagyok egy domináns fél. Olyan férfira van szükségem, aki megtanult már bánni a nőkkel mind az ágyban, mind az ágyon kívül.
9/11 anonim válasza:
Önmagában egyik sem gáz és semmiképp sem elítélendő.
Ha nem életképtelen és nem anyucipicifia, akkor engem nem zavar, hogy még nem tudott elköltözni.
10/11 anonim válasza:
Az első nsgyon gáz, a masodik orvosolható! De kizart, ha az első nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!