Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A totális őszinteség is visszataszító, még akkor is, ha pozitív?
Leszögezem: nem randiról van szó. Évfolyamtárs/munkatárs/baráti kör és bármilyen egyéb közönséges közegben lévő női ismerősről.
Mi lenne, ha megmondanám egyiknek/másiknak, hogy szoktam róla fantáziálni? Megjelent álmomban, jót szexeltünk. Jók a mellei. És hasonló megjegyzések. De ezt nem bunkó módon, csak őszintén. Csak azt mondanám ki, amire gondolok. Amire éppen bármilyen férfi gondolhat, gondolni szokott, csak nem mondják.
Eddig azt tapasztaltam, hogy a titokzatosság, misztikusság, hazudozás, ezek a nyerők a nőknél. Mi lenne, ha átesnék a ló túloldalára és teljesen egyenes lennék? Valójában akkor adnám önmagam teljesen. Akkor adná bárki is önmagát teljesen, mert ez a teljes őszinteség. Jó a feneke, és hasonló gondolatok. Egyébként is szokás azt hangoztatni, hogy add önmagad. Itt van.
Nem mindegy, ki mondja ezt. Egy nő helyében én is menekülnék, ha egy 55 éves kövér nagyapa tenne ilyen megjegyzéseket. De jelen helyzetben olyasvalakitől hallva, akit valamilyen okból kifolyólag alapvetően kedvelni szoktak a fiatal nők, ugyanazokra a mondatokra másképpen reagálhatnak.
Én kíváncsi lennék, mi lenne, ha 100%-osan őszinte lennék. Ezzel éppen ugyanannyira térnék el az átlagtól, mint amikor visszafogott vagyok, csak a másik irányba. Mert egyébként általában visszahúzódó vagyok.
Sok embernek úgy érzem visszataszító, vagy legalábbis nem elfogadott (saját tapasztalat alapján).
De a hozzád hasonlóknak biztosan bejönne, például nekem is.
#3: mármint a SZÁMODRA pozitív dolgokról. Egyébként jobb, ha tudod, hogy ez a fajta "őszinteség" létező dolog idehaza, és a társadalom peremére szorult kocsmatöltelékekre jellemző.
És én olyan esetet említettem, amikor a másik saját magát akarná megóvni a TE őszinteségedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!