Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A totális őszinteség is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A totális őszinteség is visszataszító, még akkor is, ha pozitív?

Figyelt kérdés

Leszögezem: nem randiról van szó. Évfolyamtárs/munkatárs/baráti kör és bármilyen egyéb közönséges közegben lévő női ismerősről.

Mi lenne, ha megmondanám egyiknek/másiknak, hogy szoktam róla fantáziálni? Megjelent álmomban, jót szexeltünk. Jók a mellei. És hasonló megjegyzések. De ezt nem bunkó módon, csak őszintén. Csak azt mondanám ki, amire gondolok. Amire éppen bármilyen férfi gondolhat, gondolni szokott, csak nem mondják.

Eddig azt tapasztaltam, hogy a titokzatosság, misztikusság, hazudozás, ezek a nyerők a nőknél. Mi lenne, ha átesnék a ló túloldalára és teljesen egyenes lennék? Valójában akkor adnám önmagam teljesen. Akkor adná bárki is önmagát teljesen, mert ez a teljes őszinteség. Jó a feneke, és hasonló gondolatok. Egyébként is szokás azt hangoztatni, hogy add önmagad. Itt van.

Nem mindegy, ki mondja ezt. Egy nő helyében én is menekülnék, ha egy 55 éves kövér nagyapa tenne ilyen megjegyzéseket. De jelen helyzetben olyasvalakitől hallva, akit valamilyen okból kifolyólag alapvetően kedvelni szoktak a fiatal nők, ugyanazokra a mondatokra másképpen reagálhatnak.

Én kíváncsi lennék, mi lenne, ha 100%-osan őszinte lennék. Ezzel éppen ugyanannyira térnék el az átlagtól, mint amikor visszafogott vagyok, csak a másik irányba. Mert egyébként általában visszahúzódó vagyok.

2020. okt. 23. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Ja, ez nem oszinteseg, hanem kozleskenyszer, es gaz es visszataszito.
2020. okt. 24. 01:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség az, ha mondjuk a lány megkérdezi tőled, el tudnál-e képzelni vele kapcsolatot, és te azt mondod, nem, viszont szívesen megdugnálak. Ez is alpári, de valóban őszinte. Az, hogy mondasz valamit, ami ugyan igaz, de senkit nem érdekel, az nem az.

Láttad a Lódító hódító című filmet? Ha nem, akkor mindenképpen nézd meg! Egyetlen baja van, hogy sok ilyen túlzás van benne, mint a tiéd. Őszinteségből kéretlen információkat adnak, amikor senki nem kéri.

2020. okt. 24. 01:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rosszul esne, ha egy random haverom ezt mondaná sörözés közben
2020. okt. 24. 02:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A legkisebb mértékben sem érdekel kinek vannak szex jelenetek a fejében velem kapcsolatban. Ilyet Józsi a közmunkás üvölt a lányok után. Illetlen, alpári, bunkó dolog, egyetlen dolog derül ki belőle, hogy nagyon rosszul szocializálódtál.
2020. okt. 24. 03:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is féltem a férfiaktól, ez csak megerősít, hogy jól teszem, hogy egy liftbe se szállok velük.
2020. okt. 24. 05:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem pozitív. Konkrétan csak a testére teszel megjegyzéseket, ami arrs vonatkozik, hogy Te megdugnád, használnád. Ezek nem bókok vagy őszinteség, hanem nem tudsz csomót kötni a farkadra és közléskényszered van.

Valóban bókoláskor érdemes azt mondani, ami igaz, mondjuk azt, hogy kellemes a hangja, olyan jól bánik az ügyfelekkel, mennyire szép a mosolya. Ha ezek igazak, akkor az tud pozitív, kedves bók lenni. De az, hogy odamész hozzá, hogy megdugnálak és már fantáziáltam is rólad, elég ijesztő, szerintem.

23N

2020. okt. 24. 06:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire lehet bóknak is venni, de ez a tálalástól is függ. De lehet taszító is egyben és megalázó, ha csak ez jut róla eszedbe mindig.

Saját példa:

Velem megtette ezt egy munkatársam kettesben az irodában és rögtön hozzá is tette, hogy szexkapcsolatot el tudna velem képzelni, mit szólnék hozzá. Én meg megmondtam neki, hogy ahogy eddig sem, ezután sem most fogom elkezdeni az ilyen kapcsolatokban a résztvételt. 38N

2020. okt. 24. 07:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nokent nem lenne pozitiv janem pont h negativ ha hasonlo megnyilvanulasa lenne egy kollegamnak....

Onnantol max koszones de csak mert illik, mas nem

2020. okt. 24. 08:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi pozitív nincs ebben. Ha nekem egy olyan ismerősöm mondaná, hogy szokott rólam fantáziálni, akitől nem akarok semmit, biztos kerülném a társaságát onnantól kezdve.

Gondold bele magát a helyzetükbe: Te hogy éreznéd magad, ha egy meleg ismerősöd egy haveri sörözés alkalmával egyszer csak azt kezdené mesélni, hogy előző este álmában megdugott téged és milyen szívesen ráborítana most is a kocsmaasztalra és beakasztaná neked hátulról! Neked talán nem lenne kellemetlen? Ugyanúgy haverkodnál vele továbbra is, hogy tudod, hogy ő közben rólad fantáziál?

2020. okt. 24. 11:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle őszinteség van. Az egyik mikor mindent kimondasz akkor is mikor a másik nem kíváncsi rá, ez tolakodó. A másik mikor érdeklődnek kérdezik a véleményed, és te akkor is kimondod ha a másiknak ez nem tetszik, ez lenne a helyes őszinteség. Tehát a lényeg a másikat érdekli e a te mondandód, ha nem akkor az tolakodás.
2020. okt. 24. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!