Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak közül számotokra lenne kizáró ok?
Kedves Olvasók!
Kérdésemmel azt szeretném feltárni, hogy van e számotokra olyan külső jegy, ami alapból kizárja az ismerkedést párkapcsolat szempontjából.
Nem arra gondolok, mint amikor valaki pl. igénytelenség miatt csúnyán elhízott, vagy zsíros a haja stb..stb... hanem olyasmikre, amikről szegény nem tehet. Akárhogy is emberséges az ember és megértő, de adódhat olyan, hogy bizony ,de megmagyarázhatatlanul taszítja egy bizonyos dolog.
Néhány dolgot szavazásra bocsájtok ( amik közül egy sajnos nekem is van),de természetesen mindent szívesen elolvasok.
Leginkább a mértékétől függene amúgy. A műfogsor azért sem zavar, mert nekem borzasztóak a fogaim ilyen fiatalon, rossz géneket örököltem és nem vették időben észre, pluszban egy hentes volt a fogorvosom... szóval majd lesz sajnos implantom is.
A vitiligo nekem full semleges. Egy művégtag nem zavarna, ha mellé teljesen önellátó, az egyik ki nem fejlődött végtag... ezt nem tudom, látnom kéne, taszít-e vagy sem; volt ilyen is, olyan is.
A hypertrichosis és a neurofibromatózis viszont tényleg attól függ, milyen mértékű. De így elsőre egyikre sem mondanám, hogy 100%-ig kizáró ok.
Ha már feltettem a kérdést, én is írok.
Ahol az egyik kar rövidebb, az számomra valamiért visszataszító. De a saját magam betegségét is mérhetetlenül annak tartom.
Nálam ha tényleg extrém súlyos, a neurofibromatózis és a hypertrichosis kizáró ok, egyszerűen undorodom tőlük, bocsi (ezek alatt tényleg azt értem, ha valakinek a teljes testén sűrűn, hypertrichosisnál kb. szőrteleníthetetlen verzióban). Művégtagb/ nem kifejlett végtag nem lenne nekem gond - volt pl. munkatársam, akinek az egyik kézfeje nem fejlődött ki, ha arcra bejött volna, simán összejöttem volna vele, mert nem tartottam annyira esztétikailag csúnyának. A vitiligo szerintem kifejezetten szép, érdekes tud lenni, műfogsorral sincs gond.
Nálam még, ami kizáró ok, mert irtózom tőle, az a sztómazsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!