Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok az előre álló/ferdén àlló fog?
Figyelt kérdés
Előre állnak a fogaim, pókot ki tudnám harapni a sarokból + elől az egyik fogam ferde. Ha nagyon nevetek ritka gusztustalan látvàny kèpekből ítélve. Elképzelhető, hogx emiatt nem kellek senkinek komoly kapcsolatra?2020. jún. 3. 15:09
1/6 anonim válasza:
Nem valószínű, de ha ennyire zavar, akkor keress fel orvost. Fogszabályozásra felnőtt korban is van lehetőséged.
2/6 anonim válasza:
Nekem elég szabálytalanul állnak a fogaim elöl, de soha nem éreztem, hogy ebből hátrányom származna párkapcsolat terén. Ha zavar, akkor szabályoztasd!
3/6 anonim válasza:
Ha amúgy tetszik a nő, nem tud zavarni. Van, aki szexibb ettől, amolyan szexepil. Csak smárolásnál ne kaszabolja le a nyelvemet! 😄
4/6 anonim válasza:
Nekem sajnos nőként volt ilyen. Tetszettem férfiaknak, többen szerelmet is vallottak, volt kapcsolatom is. Én megcsináltattam azóta. Annyi, hogy bátrabban mosolygok, de ismerkedés terén nem volt hátrányom belőle korábban.
5/6 anonim válasza:
Nekem úgy állnak a fogaim, mintha a tizedikről bedobálták volna a számba. Ettől komolytalan az ábrázatom,pedig már bőven 30-as vagyok, de nem zavar, mert amúgy is komolytalan vagyok😃 Ettől még volt pasim, nem problémázott senki. Ha zavar, csináltasd meg. Ha fiatalabb lennék, szerintem megcsinaltatnám én is, de erre a kis időre már nem fogom😉
6/6 anonim válasza:
Bőven 30-as vagy, az nem öreg ne viccelj màr!! Simán megcsináltathatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!