Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzók, ismerkedésnél nálatok kizáró ok, ha a másik fél dohányzik? Akiknél igen, annál az ecigi is beleszámít?
Igen, minden beleszamit amit erre a celra talaltak ki. Drogok is (fű) es az alkohol is. Vagyis az alkohol nem ha havi egyszer vagy ketszer mint ahogyan en is itt ott kimegyek szorakozni de amugy semmit nem turok. En sem csinalom.
22/f
Én az elején úgy voltam vele hogy olyannal nem jövök össze aki cigizik.
Aztán találkoztam a mostani párommal, nála nem tudtam figyelembe venni annyira megfogott. Bár a cigi az még mindig zavar nála.
Nálam is kizáró ok a cigi, drog, túlzott alkoholfogyasztás. Ha alkalmanként, mondjuk baráti társasággal ecigizik, az nem feltétlen zavarna, de legjobb, ha úgy sem csinálja.
23L
Amig hajlando kimenni az udvarra cigizni, hogy ne budositse tele a lakast, addig nem banom.
Az ecigi az nem zavar, de az is jobb a szabad levegon.
Szoval nem kizaro ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!