Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem dohányzók, ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem dohányzók, ismerkedésnél nálatok kizáró ok, ha a másik fél dohányzik? Akiknél igen, annál az ecigi is beleszámít?

Figyelt kérdés

2019. júl. 13. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Cigis csajnak rondák a fogai kivéve ha hobbi Cigis mert a barátnői is szívják
2019. júl. 13. 10:47
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Soha. Milyen ostoba lehet az, aki saját pénzén mérgezi magát? Büdös, szájszag, büdös a ruhája, a keze. Sárga fogak, köhögés állandóan. Keressen egy hasonlóan igénytelen "nőt" magának.
2019. júl. 13. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Mindenfajta cigizés kizáró ok nálam.
2019. júl. 13. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Nálam is kizáró ok, ahogy az e-cigi is. Nem akarom nézni, ahogy a párom mérgekre költ sok pénzt. Undorító, és káros a vele élő emberekre is. (Akkor is, ha kint bagózik, hiszen a rajta maradt harmadlagos dohányfüst (pl a ruháján), az ugyan úgy káros)

Nem bírom sem megérteni, sem elviselni. Ha nagyon bejön egy srác, de látom rágyújtani, abban a pillanatban kiábrándulok.

2019. júl. 13. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Párom aktív dohányos én koca voltam mikor összejöttunk. Most már az sem. Zavar a cigi, de tudunk kompromisszumot kötni, így elviselem
2019. júl. 13. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Egyik legnagyobb dilemmám. Igazából zavar ,de mivel sajnos nem válogathatok annyira a lányok közt és nagyon sok szép, szimpatikus ....lányt ismerek aki cigizik nem is tudom.

Ami zavar az ha "olcsó" sz*r cigit szívja ,meg a töltögetés. Olyan mintha kannás bort inna,valami ganajlé p

2019. júl. 15. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:
32%

16 os vagyok véletlen elküldtem.

....ganajlé pálinkával. Ukránban is van jó, magyar zárjegyesben is rossz. Ami viszont gázos maga a függőség. Pl 15kmre laktunk egymástól. A lány nem dolgozott én igen. Praktikusabb lett volna ha ő jön elém. Adtam buszjegyre neki pénzt,de elköltötte cigire....

2019. júl. 15. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
31%

Igen, igen.

Én sem vagyok alkoholista.., ja várj, az másokat nem károsít.....

Az ilyen emberek csak figyelmetlen parasztok lehetnek.

2019. júl. 15. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

Igen, kizáró ok, az e-cigi is. Nem ismerem az e-cigit, de már ránézésre, mint a gyárkémény... Amikor először láttam 1-2 éve, tényleg azt hittem, baj van az emberrel...

Ráadásul érezni a beszéd közben, kollégán, bele sem akarok gondolni, hogy a nemdohányzó partner hogy bírja ki... És amikor puszit ad a gyereknek. :((, rossz örökség...

Volt olyan srác, akiért sokmindent megtettem volna, de nem léptem, mert dohányzott. Bánom, de nem tehettem mást, neki is rossz lett volna, mert nem bírtam volna ki, hogy ne "szokassam" le a cigiről... Nyilván hü.ég, ne értem tegye le a cigit, hanem saját magáért.

Aztán egy másik srác engem nézett ki, haverként találkoztunk párszor, de borzasztóan zavart, hogy az üzletek előtt mindig kint maradt dohányozni, folyton várni kellett rá, mert még rágyújt... Elég volt.

Sajnos, nem sajnos, ilyen vagyok. Dohányos kizárva.

2019. júl. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!