Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kizáró ok lehet?21L
Én elmondanám neki, ha már ott tartunk, hogy legyen köztünk kapcsolat, és őszinték vagyunk. Ugyanis a fiúk is pletykásak, sőt pletykásabbak mint mi nők. A srác úgyis elfogja mondani a legjobb barátjainak, hogy veled jár, te vagy a barátnője. A 2 srác meg tuti elfogja mondani, hogy
. héé haver! Azt a csaj pár éve megdugtam..
. én csak smároltam vele a buliban. Simán belement!
Szóval megfogja tudni. Ha a barátaitól fogja megtudni, akkor veheted kizáró oknak is. De ha tőled, akkor lehet simán túllép rajta, mondván az a múltban történt.
Nekem kizáró lenne. Nem az hogy lefekszel ezzel azzal, hanem hogy a baráti társaságban mész körbe.
Ha ezeket csinálod sőt akár 30 emberrel is lefekszel de nem a baráti társaságban körbe körbe akkor nem számítana de így ertekcsokkent vagy
Ha a legjobb haverja akkor szerintem benne van a pakliban, hogy tud róla
Egyébként ismerek olyanokat akiket ez zavarna és olyanokat is akiket nem és boldogok attól
De jó lenne mielőbb megtudnia tőled ha még nem tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!