Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kizáró ok lehet?21L
Nálunk az ilyet úgy hívják, hogy "lyuksógor".
Szerintem is mondd el neki,inkább tőled tudja meg (bár szerintem a haverok már felvilágosították)
igen nálam kizáró ok akik ennyire olcsoak... de hát én megtehetem hogy válogatok és csak az éhes ember ne válogasson... néha azis válogat :DDD
a lényeg jobb el mondani mert mástol fogja megtudni hogy ribí vgay...
Most komolyan azért ribizli, mert 2 éve lefeküdt néhányszor egy sráccal? :D Meg mert egy buliban csókolózott valamikor valakivel? :D Az derék!
Amúgy a mi baráti társaságunkban elég nagy átfedések vannak... Egyszer mondta is az egyik srác, hogy ez azért annyira nem meglepő, hiszen hasonló kaliberű emberekből áll a társaság, közös érdeklődések, fent áll a szimpátia.
Nem kizárt amúgy, hogy már tud is róla a srác, de nyilván úgy tiszta, ha ezt előbb-utóbb megbeszélitek.
Az én barátomnak bökte a csőrét, hogy volt a haverjával valami egyszer, de nem szakítottunk miatta - sőt, azóta összeházasodtunk. Pedig eredetileg egy másik barátjával akartak összehozni anno. :D
Szóval rajtatok múlik, mennyi fér bele, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!