Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu cigizik az mennyire visszataszito? 10/?
Változó, nekem volt olyan dohányos párom, akin nagyon érződött, de olyan is, akin meg alig.
Én csak ritkán gyújtok rá, általában buliban vagy szex után, így annyira nem zavar, bár a házban nem tűröm meg a dohányzást, illetve az zavar, ha a másikon nagyon érződik.
Aki cigizik, az általában figyelmetlen bunkó paraszt is, és az utcán cigizik, mindenki mást is károsítva. Amikor babám.született, azt hittem végre észbe kapnak ezek a férgek, de ugyanúgy elsétáltak mellettünk, mint addig. Mintha egyedül lennének az egész utcán, nem pedig emberek ezreit, köztünk kisbabákat is károsítanánának.
20/10
#5 Nem igazán értem a problémát, az utcán lehet dohányozni, normális ember nem dohányzik közvetlen gyerek közelében hosszabb ideig (vagy mások közelében), de az, hogy elsétálnak melletted az elkerülhetetlen.
Csak azért, mert neked gyereked született, még az emberek élik ugyanúgy tovább a kis életüket, nehari.
A kocsik kipufogógáza, a por nem zavar? Ne vidd ki az utcára egyáltalán szegényt!
#5 te meg a hulyegyereked vagytok a vilag kozepe😂😂
Csak mert neked is idekellett kolykezned, mindenki a ti igenyeiteket lesi majd, persze:D
Szivem, l**szar mindenki teged is, meg az ivadekodat is.
Ha tudnam ki vagy, visszaszoknek a cigire csak hogy direkt ott cigizzek melletted, szutyok momzilla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!