Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszataszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszataszító, ha egy nő ebből él?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Eddig sem volt egy szokványos női foglalkozásom, de most gondoltam egyet és abból szeretnék élni amit a legjobban szeretek. Vezetni és járni a világot, így beiratkoztam kamionos jogsira és nemzetközibe szeretnék járni.

Férfi szemmel visszataszító, ha egy nő kamiont vezet?

2022. júl. 11. 23:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy érdemes foglalkozni olyan herével, aki szerint ez visszataszító, mert nő vagy..
2022. júl. 12. 00:00
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. júl. 12. 00:01
 3/32 anonim ***** válasza:
79%

Lol, azt hittem már te is onlyfans ribi akarsz lenni, úgy kezdted a kérdést. :D

Szerintem csináld azt amit szeretsz!

2022. júl. 12. 00:03
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, szimpi, aki kamionozik, tehát okés, nincs gond vele:).
2022. júl. 12. 00:04
 5/32 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni, köszi! Kicsit aggódom emiatt, hogy nem fognak -e a na kamionos, igénytelen kategóriába sorolni. Férfias stb...
2022. júl. 12. 00:07
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem vonzó maga a foglalkozás, viszont az, hogy valaki megéli az álmait viszont nagyon becsülendő. Lefogadom, hogy van jópár férfi, akinek ez bejön. Úgyse tudsz megfelelni mindenkinek, nem is ez a cél, úgyhogy élj úgy, ahogy boldognak érzed magad, és akkor a hozzád illő partner is hamarabb megtalál.
2022. júl. 12. 00:07
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

nem visszataszító, szép és fontos foglalkozás, de kizáró ok ismerkedésnél. Havi 1-2 otthoni hétvége kevés

egyébként kamionozás nem csak vezetésről szól, sokat kell rakodni is

2022. júl. 12. 00:55
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm kamionos. Kapott füttyögéseket amikor feltolatott és kiszállt egy 55 kilós nő.

Szerintem menő!

2022. júl. 12. 01:21
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyre több nő van aki kamiont vagy buszt vezet.
2022. júl. 12. 02:06
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy én annyira rühellem az ilyen előítéletes baromságokat, meg a terjedztőiket...

Miért ne lehetne valaki nemtől függetlenül eredményes egy szakmában?

2022. júl. 12. 02:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!