Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos egy kapcsolatban ha a lány nagyon alacsony?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt,jó a kapcsolatunk,akármilyen baj van ,ott vagyunk egymásnak.
De,sokszor látom az emberek arcáról hogy furcsán néznek ránk ahogy egymás kezét fogjuk. Mert nagy a különbség köztünk,mivel ő 198 én meg 150. Tudom,nem az a fő hogy hogyan nézünk ki,csak nem értem miért olyan furcsa ez az embereknek.

Szerintem nem zavar senkit, csak tényleg nem megszokott, és ami nem megszokott, azon meg szokott akadni az ember szeme:)
Megnéznek, hogy jé, milyen jópofa/érdekes/furcsa/aranyos pár, aztán 5 MP múlva elfelejtetik.
Szóval ne vedd magadra:)

Az a fontos, hogy kettőtöknek megfeleljen.
Mások tekintetére (megbámulására) ne adjatok, ne is vegyétek észre. Az is lehet, hogy csak Neked tűnik úgy, de a valóságban csak éppen hogy megnéznek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!