Mit tennétek a helyemben?
Én is óvatos vagyok a romákkal, de ha az lenne, sem így fogadnám. Ha már a lányom hazahozta, legalább nem az orra előtt teszek megjegyzéseket, hanem négyszemközt a lányommal. Te azt mondod nem cigány, és a családjával is találkoztál.. elhiszem neked, pár éve egy afrikai feketére mutogatott egy középkorú pasi a körülötte állóknak, hogy jujj milyen ronda fekete cigány.. A fejében kicsit nagyobb lehetett a sötétség szerintem.
Anyádnak nem valószínű, hogy bárki is megfelelne, aki ilyen bunkón áll a lánya barátjához, az elé a szőke herceget is hozhatod, őt is élvezettel piszkálná. 20 éves vagy, nem az anyád minden alapot nélkülöző gyűlölködésére kell alapoznod. Ismerd meg a srácot, anyádtól pedig mihamarabb szakadj el. Megpróbál mellőled elmarni mindenkit, nehogy az egyik majd elvigye az ő pici lányát.
Szerintem meg nem piszkálná, ha helyén való lenne a srác. Azért nem mindennapos hogy az ember lánya ilyen fiút fog ki.
Nem akar neked rosszat. De majd rájössz.
A mennyem és leánytestvére járt így. A mennyem amint tehette hozzánk költözött, és leány testvére: Amint elmúlt 18 éves albérletbe költözött barátjával, mert az anyja folyton piszkálta...
"Ha egy szép élet vágyát őrzöd,
a múlttal nem szabad törődnöd
s mindig úgy tégy, ha veszteség ér,
mintha újjászülten élnél:
Mit akar? -kérd minden naptól
és minden nap felel majd akkor:
tetteidnek tudjál örülni,
más tetteit tudd meg becsülni.
főkép ne gyűlölj egy embert se,
s a többit bízd a jó istenre."
Sok sikert és boldogságot kívánok neked és a barátodnak! :))
"A távolság olyan mint a szél.
A kis tüzeket fel lobbantja,
A nagyokat eloltja."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!