Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos egy kapcsolatban ha a lány nagyon alacsony?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt,jó a kapcsolatunk,akármilyen baj van ,ott vagyunk egymásnak.
De,sokszor látom az emberek arcáról hogy furcsán néznek ránk ahogy egymás kezét fogjuk. Mert nagy a különbség köztünk,mivel ő 198 én meg 150. Tudom,nem az a fő hogy hogyan nézünk ki,csak nem értem miért olyan furcsa ez az embereknek.

Nem furcsa ez, kérdező, hanem inkább ritka. És az ilyesmit mindig megbámulják. Ha zöld lenne a hajad, azt is megbámulnák.
Ne törődj vele :)

Neked láthatóan kínos, különben nem kérdeznéd. Rajtad kívül még a barátodnak lehet kínos, másoknak nem.
Mások legfeljebb meglepődnek. De az is lehet, hogy tök más miatt néznek meg titeket.

Kérdező: egyáltalán nem kínos, nem kell azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak.
Én se vagyok kisnövésű, de volt egy lánybarátom, aki nagyon magas volt (több mint két méter). Nagyon jól szórakoztak rajtunk, ahogy mentünk egymás mellett: én a válláig értem. Se a beszólásokkal, se semmivel nem foglalkoztam, pedig itt a "lány magasabb, fiú alacsonyabb" típusú volt a helyzet.

6-os: És kit érdekel, ha ők meg szeretik egymást?
Kérdező, szard le, ki mit gondol. Ebben az országban egyébként is olyan szintet üt meg a gyűlöletkampány, hogy az lep meg, hogy még nem vertek agyon valakit, mert lila kontaktlencsét hordott a kék vagy zöld helyett. Vagy mert valakinek Fradi-zöld a haja.

Köszönöm szépen a válaszokat! :D
Buta kérdés volt, csak néha felmerült bennem a kérdés hogy miért zavarja ennyire a szemüket. :'D
Végülis,sok helyen lehet találni olyanokat akik minden apróságba belekötnek stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!