Komoly kapcsolatot keresek! Csak diplomás, gazdag, sportos, jóképű és magas férfiak érdekelnek, én egy duci, alacsony, csúnya, munkanélküli, szűz lány vagyok. Ki akar a pasim lenni? 23/L
Szia cica! Van 13 diplomám, 130 milliárd euró a számlámon, nagyon jóképű vagyok, 3 méter magas. Szeretem a duci, alacsony, csúnya, munkanélküli, szűz lányokat. Szóval pont egymást keressük. 😏
Itt egy kép a farkamról, hogy megkönnyítsem a döntésed:
Nekem ugyan nem nő, de legalább férfi!
Gazdag sem vagyok és nem is rajongok a csúnya nőkért, de legalább nem bánom.
Sötétben minden fekete macska fekete.
190 cm vagyok
Régebben sportoltam
Jóképű vagyok
Nyilas férfi vagyok
Tegnap óta jóképű vagyok, mert jól képen vágtak, amikor a bankban levettem a maszkot, pedig nem is rabolni akartam, hanem csak felvenni a nyugdíj prémiumot, ami által jelenleg milliomosnak érzem magam.
Külsőm fiatalosan borostás és sportos, egyhuzamban majdnem egy teljes emeletet is feltudok vánszorogni és roppant magasnak látszom, bár egyesek szerint ez csak optikai csalódás és a soványság miatt van, de szeretem a ronda szűzpecsenyét kovászos uborkával, de csak akkor lennék a pasid, ha gombócként tudsz gurulni, mert akkor meghinthetlek fahéjjal és szilvával, hogy legalább láthassak egyszer egy roppant finom és drága ételt, mert nyalakodni van kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!