Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hamar megy aludni és nem főz vacsorát? Rossz vagyok mert ezt elvárnám?
" Remélem soha nem lesz senkitek és egyedül maradtok majď akkor megtudjátok xdxdxdxxd xaxaxxaxaxa"
Ez nem jött össze. Van párom és tud főzni. És nem is várja el, hogy mindig én főzzek. Ki hogy ér rá, hogy van kedve, illetve mindegyikőnknek megvannak a specialitásai, amit csak ő szokott.
Én is korán fekvős-korán kelős típus vagyok, és annak ellenére, hogy nekem a főzés egy hobbi (vagyis kifejezetten szeretem csinálni), ilyenkor biztos nem állnék neki már főzni. Ha valaki naponta munkába jár és edz, nyilván nem ez lesz az elsődleges prioritása főleg, ha a munkahelyeteken normálisan megebédeltek (max összedob egy salit vagy szendvicset). Az érthető, hogy a monoton kaját unod, de ez ellen könnyen tehetsz, van egy sor egyszerű e
és gyors kaja. Ha a másik kimerült alap, hogy hagyjuk pihenni + ha mi nem vagyunk fáradtak besegíthetünk neki akár, az meg hogy magunkat ellátjuk egyértelmű. A házikosztnál nyilván nincs jobb, de ha nagyon kimerült vagyok párom is össze tud dobni valami mirelitet/rendel kettőnknek. Hétvégén, ha szeret főzni és szépen kéred biztosan összedob valamit. De ezek a kis apróságok (főzés vagy más házimunka) abszolút nem evidensek (ha nem vagy otthon), megbecsülést érdemel!! Egy kapcsolatban az a normális, ha törődsz a másikkal, és aki épp le van terhelve az vállal több házimunkát. Nem elvárható, hogy csak az egyik fél tegyen bele munkát.
És ha nem lenne nőd, akkor éhen halnál?
Szánalmas, amikor egy felnőtt ember nem tudja ellátni magát és olyan, mint egy óriás csecsemő. Igazán férfias XD
Jezusom , megolnetek a kerdezot
Mintha olyan nagy dolog lenne a baratnonek megkenni 2db kenyeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!