Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm hamar megy aludni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hamar megy aludni és nem főz vacsorát? Rossz vagyok mert ezt elvárnám?

Figyelt kérdés
Nem provokálni jöttem, nekem tényleg furcsa. Korábbi barátnőmmel éjfélkor feküdtünk le, 9kor volt vacsora. Mostani barátnőm viszont 9kor már lefekszig, mert álmos, előtte edzésen van, azelőtt pedig munkában ugyebár. Nekem meg már a fülemen jön ki a tojás-kenyér kombó. Szóljak vagy mit csináljak?
2022. júl. 6. 19:10
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
3%
#31, #32 Remélem soha nem lesz senkitek és egyedül maradtok majď akkor megtudjátok xdxdxdxxd xaxaxxaxaxa
2022. júl. 6. 20:19
 32/56 anonim ***** válasza:
99%
Szerencsére a nőkhöz is vonzódom, közülük még senki nem akart ingyen cseledet maga mellé ,úgyhogy egyedül nem fogok maradni:) ha mégis, én legalább eltudom látni magam és nem mástól várom. Puszika
2022. júl. 6. 20:20
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Érthetetlen, hogy ilyet vársz el, a barátnőd nem a szolgád. Ha enni szeretnél, főzz, vagy rendelj.

Nagyon remélem, hogy megváltozik a férfiak látásmódja ezekben a kérdésekben mihamarabb, röhej, hogy sokan még mindig bejárónőnek nézik azt, akit elvileg nagyon szeretnek.

2022. júl. 6. 20:32
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Csinálsz paprikás krumplit meg lecsót azt eszed 1 hetig
2022. júl. 6. 20:45
 35/56 anonim ***** válasza:
97%
40 felett vagyok, de már az èn korosztályom is kiröhögte a hozzád hasonlókat, mi is felesben csináljuk a házi munkát itthon a fèrfiakkal. Gondolom te még fiatal vagy, el tudom kèpzelni a huszonèves lányok vèlemènyèt rólad :D
2022. júl. 6. 20:46
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg troll a kérdező
2022. júl. 6. 21:01
 37/56 anonim ***** válasza:
98%

Nemtom, mi este 11-kor erunk haza, es a baratom olyankor is nekiall fozni. Ha nincs kedve, akkor rendelunk, legritkabb esetben pedig en fozok.

Erdekes, o meg tudja oldani fizikai melo utan is a fozest, ha ehes. (Tudja, hogy felolem akar ehen is halhatunk, de en elvagyok egy vajas kenyeren is akar. O akar rendes kajakat enni, o foz.)

2022. júl. 6. 21:06
 38/56 anonim ***** válasza:
89%

Én 49N vagyok. Mondjuk én még másképp vagyok összerakva pl én biztos csinálnék vacsorát ha könnyebb a munkám és ráérek DE CSAK AKKOR ha amúgy a párom besegit máskor másban házimunkában és nem rám akar sózni mindent.

Mondjuk az en párom pont imad főzni a mostani( és utolsó remelhetőleg) és ő főz 95% de én meg minden mást megcsinálok (takarítas mosás mosogatás Rozial, teregetés rendrakás ilyenek.

2022. júl. 6. 21:12
 39/56 anonim ***** válasza:
98%

"Megoldást szeretne a problémára "

A megoldás igen egyszerű. Főzzön.

2022. júl. 6. 21:13
 40/56 anonim ***** válasza:
98%

"akkor nem sok faszit találnátok magatoknak"

A párom tud főzni, szokott is. Sőt, még sütni is tud.

Ja, és apám is. És fiú testvérem is.

2022. júl. 6. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!