Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hamar megy aludni és nem főz vacsorát? Rossz vagyok mert ezt elvárnám?
Érthetetlen, hogy ilyet vársz el, a barátnőd nem a szolgád. Ha enni szeretnél, főzz, vagy rendelj.
Nagyon remélem, hogy megváltozik a férfiak látásmódja ezekben a kérdésekben mihamarabb, röhej, hogy sokan még mindig bejárónőnek nézik azt, akit elvileg nagyon szeretnek.
Nemtom, mi este 11-kor erunk haza, es a baratom olyankor is nekiall fozni. Ha nincs kedve, akkor rendelunk, legritkabb esetben pedig en fozok.
Erdekes, o meg tudja oldani fizikai melo utan is a fozest, ha ehes. (Tudja, hogy felolem akar ehen is halhatunk, de en elvagyok egy vajas kenyeren is akar. O akar rendes kajakat enni, o foz.)
Én 49N vagyok. Mondjuk én még másképp vagyok összerakva pl én biztos csinálnék vacsorát ha könnyebb a munkám és ráérek DE CSAK AKKOR ha amúgy a párom besegit máskor másban házimunkában és nem rám akar sózni mindent.
Mondjuk az en párom pont imad főzni a mostani( és utolsó remelhetőleg) és ő főz 95% de én meg minden mást megcsinálok (takarítas mosás mosogatás Rozial, teregetés rendrakás ilyenek.
"Megoldást szeretne a problémára "
A megoldás igen egyszerű. Főzzön.
"akkor nem sok faszit találnátok magatoknak"
A párom tud főzni, szokott is. Sőt, még sütni is tud.
Ja, és apám is. És fiú testvérem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!