Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ünnepeltük a 2. évfordulónkat a barátnőmmel mi lehetett a baj?
Meglepetésként elvittem vacsorázni, berendeztem az éttermet gyertya, rózsa stb, Vettem neki egy albumot amiben a közös képünket beletettem, plusz egy szexi fehérneműt ami neki is tetszett szerencsére.
Kérdeztem felveszi-e ezt este nekem, felelte, igen.
fel is vette, de egyszerűen puszilgattam, szeretgettem, és mondta,hogy jó lenne inkább aludni most...
nem tudtam hova tenni ezt a reakciót
picit rosszul érintett.
ő sulizik,én előtte lenyomtam 24 órás melót és úgy készültem erre az estére nulla alvással.
picit unom is, hogy mindig én kezdeményezek ebben a dolgokban, Mindig.
Az elején nem volt ez amikor összejöttünk, de néha ő is oda bújhatna vagy szeretgethetne.
miért van ez?
Nem, eljegyzésre nem számított :)
Viszont szeret nagyon, mert mondta is, meg örült az ajándéknak.
Csak jó lett volna este az ágyban is folytatni a kis ünneplést...
Próbáltál már beszélni vele arról hogy miért nem kezdeményez? Mondtad már neki hogy neked ez probléma?
A szextől függetlenül is szeretgeted? Sokszor hiba hogy csak akkor van bújás meg simogatás stb mikor “ellenszolgáltatást” kap a pasi mégha ez nem is tudatos. Ahogy neked hiányzik a kezdeményezés lehet neki meg a sima szeretgetés. De ezen kívül ezeregy oka lehet ez pont olyasmi amit csak ő tudna megmondani miért van.
Szerintem ebbe nem feltétlenül kell belelátni dolgokat. Mindenkinek más az étvágya, lehet, hogy az övé kicsi. Legalábbis a tiédhez képest.
Erről mindenképp megéri őszintén elbeszélgetni, de az ördögöt még nem festeném a falra.
Ez volt a mese, amit eddig írtak.
Én a helyedben a körmére néznék, hogy nem e pasizik.
6os nak igaza van.
Én is másik srácra tippelek..Vagy h kezd kiszeretni belőled de nem mondja meg...(nem azért h neked ne legyen rossz hanem h ne legyen egyedül mert ezért lehet kivágnád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!