Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ünnepeltük a 2. évfordulónkat a barátnőmmel mi lehetett a baj?
Meglepetésként elvittem vacsorázni, berendeztem az éttermet gyertya, rózsa stb, Vettem neki egy albumot amiben a közös képünket beletettem, plusz egy szexi fehérneműt ami neki is tetszett szerencsére.
Kérdeztem felveszi-e ezt este nekem, felelte, igen.
fel is vette, de egyszerűen puszilgattam, szeretgettem, és mondta,hogy jó lenne inkább aludni most...
nem tudtam hova tenni ezt a reakciót
picit rosszul érintett.
ő sulizik,én előtte lenyomtam 24 órás melót és úgy készültem erre az estére nulla alvással.
picit unom is, hogy mindig én kezdeményezek ebben a dolgokban, Mindig.
Az elején nem volt ez amikor összejöttünk, de néha ő is oda bújhatna vagy szeretgethetne.
miért van ez?
11-es vagyok
Hát ilyenkorra (2 év) a legtöbb nőnél visszaesik az emelkedett hormonszint ami fokozza a kapcsolat elején a szexuális vágyat, ami jellemző a kapcsolatok elejére.
Az igaz, hogy az év 364 napján is lehet szexelni, de a kérdező pont azt írja, hogy eleve ő kezdeményez mindig.. Pluszban kiteszi a szívét a fenti módon, és még csak egy jó *pás sem volt a nap végén..
Nyilván nem kötelező szexelni, de fordított esetben nekem is rosszul esett volna kicsit, pedig én vagyok a nő.
Ha ez nem alkalmi dolog nála, szerintem igenis beszéljetek róla. Lehet, hogy szimplán alacsonyabb a libidója, de lehet egy rossz előjele is valami másnak. Ez esetben is többet kell foglalkozni egymással.
Egyébként talán sok is volt neki ez mind, ne dobj be mindent egyszerre: legközelebb elég egy vacsi meg egy db ajándék is. ;) Írnám most hogy kicsit vegyél vissza a melegszívűségedből, és most adj neki teret, hogy kedveskedjen neked.. Ez be s jönne ( adtam már ilyen tanácsot fiú haveromnak, hogy vegyen vissza, és működött)
De beszéljetek róla, ha téged ez zavar és gyakran fordul elő. (ÉS itt nem csak a szexre gondolok, hanem az általad írt odabújásokra, stb.)
N
Egyszerűen fáradt lehetett.
Nemkell ezen agyalni.
Kérdezd meg tőle, hogy a szexuális együttléteitek alkalmával kielégül-e? Lehet hogy az nem megy neki/neked/nektek, és ez nyomta rá az estére a bélyegét. Minek szexelni, ha úgysem elégülök ki! Ujjazás, nyalás!
Előttem volt egy hosszabb kapcsolata, és most azon agyalok lehet vele jobban élvezte a szexet vagy én nem is tudom...
Mert régen mesélte, hogy csinálták a fürdőben, kocsiban, velem meg csak esténként az ágyban. Nem értem. Lehet hogy nem igényli ennyiszer?!
De azt mondja hogy minden jó, én szeretgetem közben míg az előző barátja nem. Szóval biztos jó vagyok neki
11/15nek igaza van...látszik hogy nő. Ami eszembe jutott,a fogamzásgátló tablettával(balera...vagy valami hasonló) megjártuk. Volt barátnőmnek levitte a szexuális étvágyát. Most ez a csak ágyban hajlandó...próbálkozol elcsábítani máshol is? Lehet,hogy valami spontán gyors szex felrázná a kapcsolatotokat. Ágyban párnák közt unalmas...
Mikor olvastam a kérdést,nekem is soknak tűnt a romantika részedről. A félreszex szerintem nem igaz,viszont lehet akart valamit mondani amihez túl romantikus volt a helyzet,viszont!!! Szexhez nem tudta elengedni magát,tulságosan tele volt a feje. Különben nem valami menstráció téma volt aznap????
Igazából pontos választ itt nem fogsz kapni. De irányt ahhoz hogy megtaláld talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!