Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm hamar megy aludni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hamar megy aludni és nem főz vacsorát? Rossz vagyok mert ezt elvárnám?

Figyelt kérdés
Nem provokálni jöttem, nekem tényleg furcsa. Korábbi barátnőmmel éjfélkor feküdtünk le, 9kor volt vacsora. Mostani barátnőm viszont 9kor már lefekszig, mert álmos, előtte edzésen van, azelőtt pedig munkában ugyebár. Nekem meg már a fülemen jön ki a tojás-kenyér kombó. Szóljak vagy mit csináljak?
2022. júl. 6. 19:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
99%
Kérd meg anyukádat hogy szoptasson életed végéig, ha ennyire nem megy a felnőttesdi.
2022. júl. 6. 19:58
 22/56 anonim ***** válasza:
99%

20. Hát itt te izélsz, nem mi.

A barátnőd mit és hol eszik?

2022. júl. 6. 19:59
 23/56 anonim ***** válasza:
99%

Ha nem kell dolgoznom és keres annyit a pasi hogy magamra is tudom (ésszerűen) költeni, akkor otthon maradok és lesz vacsora mindennap. De amíg ugyanúgy kiveszem a reszemet az anyagiakban addig mki oldja meg az étkezését maga☺️(Persze ha neki állok főzni neki is főzök, de ne haljon már éhen ha épp nincs hozzá erőm)

Persze nem tudjuk a kérdezőnél mi a helyzet anyagiak terén, de azt írta hogy a nő is dolgozik, úgyhogy úgy vélem nem helytálló amit látatlanban felvázoltál.

2022. júl. 6. 20:03
 24/56 anonim ***** válasza:
99%

#19 és 22 gondolom ugyanaz vagy.

Mindkét ember dolgozik. Főzzön az este aki enni akar. Ennyi és nem több amit ez a kérdés és a feltevője érdemel!

2022. júl. 6. 20:04
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele felnőtt ember módjára megbeszélni, hogy mit szeretnél. Mert nem alap, hogy az ő dolga gondoskodni a te vacsorádról. Gondolom, nem tartod el, hogy ne legyen más dolga. Én pl. rühellek főzni nő létemre, biztos nem várhatnád el tőlem, hogy kajával várjalak minden nap. Főleg, ha én is dolgozom, edzek. Vagy főznénk felváltva jó előre több napra, vagy főznénk EGYÜTT szintén több napra, vagy rendelnénk. De ha a barátnőd nem rühell főzni, ha leülsz vele beszélgetni, lehet, ki tudtok egyezni valami olyan megoldásban, ami mindkettőtöknek megfelel. Ő megfőz, te elmosogatsz és elpakolsz. Vagy bármi egyéb. De azért, mert te vagy a férfi és fizikai munkát végzel, még nem kell, hogy kiszolgáljon. Te is nekiállhatsz főzni, van egy csomó instant vagy félinstant megoldás.
2022. júl. 6. 20:07
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

#28 incelnek teccik lenni ugye? Mert ezzel a hozzáállással nem lesz nőd more 🤡

Mindketten dolgoznak. De a nőnek még otthon is robotolnia kéne. Aha. (Mondjuk szerintem a kérdező is csak egy incel aki provokál, de mindegy...)

2022. júl. 6. 20:13
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Én is elvárom a meleg vacsorát. Mondtam is a férjemnek, hogy előbb menjen edzeni, hogy kész legyen a vacsora időben.
2022. júl. 6. 20:16
 28/56 anonim ***** válasza:
95%

Igen jól érted. Vagy felváltva főzünk ha már én is viszek haza pénzt, vagy ha azt szeretné hogy csak én főzzek akkor tartson el, ennyi. Miért főzzek csak én munka mellett?

Egyébként saját lakásom és kocsim van, nem kell másé, kicsit többet látsz bele a dolgokba mint ami van de gondolom saját tapasztalatodat próbálod ráhúzni itt mkire.

+inkább vagyok egyedül, minthogy munka mellett még egy oriasbebit is kiszolgáljak aki előbb hal éhen minthogy csináljon magának valamit.

2022. júl. 6. 20:16
 29/56 anonim ***** válasza:
99%

"Én 6:30kor esek haza, nehéz fizikai munkát végzek, nem fogok nekiállni főzni."

Ja, hogy te elvárnád a kiszolgálást :D Asszem hamar mehetnél vissza a mamádhoz, ha én lennék a barátnőd helyében.

2022. júl. 6. 20:17
 30/56 anonim ***** válasza:
99%

"De azért a férfiaktól meg elvárjátok, hogy legyen kocsi, lakás meg anyagi biztonsági. "

Igen, elvárom, mivel nekem is van. Viszont senki bejárónője nem vagyok.

Már rég nem ti adjátok csak az anyagi biztonságot egy kapcsolatban, mégis úgy csináltok páran. Majd ha eltartod a nőd, akkor pampoghatsz.

2022. júl. 6. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!