Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hamar megy aludni és nem főz vacsorát? Rossz vagyok mert ezt elvárnám?
Figyelt kérdés
Nem provokálni jöttem, nekem tényleg furcsa. Korábbi barátnőmmel éjfélkor feküdtünk le, 9kor volt vacsora. Mostani barátnőm viszont 9kor már lefekszig, mert álmos, előtte edzésen van, azelőtt pedig munkában ugyebár. Nekem meg már a fülemen jön ki a tojás-kenyér kombó. Szóljak vagy mit csináljak?2022. júl. 6. 19:10
11/56 anonim válasza:
Komolyan mondom az eszem megáll az ilyen hímnemű egyedektől :'D Felnőtt ember vagy. Csinálj magadnak vacsorát, vagy rendelj, vagy éhezz csendben. Te döntésed.
12/56 anonim válasza:
És amíg nem volt a barátnőd mit ettél? Fényt?
13/56 anonim válasza:
6:30-kor ersz haza. Akkor elozo baratnodnel is inkabb eheztel meg ket es fel orat mire vacsorat rakott eled? Tokjo kajak leteznek amiket 20 perc alatt ossze lehet dobni. Vagy egy csomo minden amit csak betolsz a sutobe, es fel ora alatt keszen van.
14/56 anonim válasza:
Te is szoktál neki vagy csak egyoldalúan várnád el ezt tőle?
15/56 anonim válasza:
Venni egy tészta szószt és összekeverni kifőzött tésztával pl nem egy nagy tudomány
16/56 anonim válasza:
Egészségtelen olyan későn vacsorázni...
Éjfélkor fekszel, akkor gondolom nem mész korán dolgozni. Reggel dobjál össze valamit frissen, fiatalosan, aztán milyen jó lesz az este 9-kor. :)
17/56 anonim válasza:
Vegyetek fagyasztott cuccokat rip rop vagy hasabburgonya, csirkemellfilék stb
Csak bedobod forro olajba
Amugy 9 kor már tenyleg nem kéne enni
18 19 kor jo a vacsora
18/56 anonim válasza:
Gratula a barátnődnek, hogy egy óvodás kisfiúval sikerült összejönnie. Azért remélem gyereket nem terveztek a közeljövőben, mert szerencsétlen csaj meg fog szakadni veletek.
19/56 anonim válasza:
Mennyi idióta. Mert szerintetek az normális, hogy egy nő nem képes arra, hogy normális főtt kaját csináljon? Ez így totál rendben vagy ugye? De azért a férfiaktól meg elvárjátok, hogy legyen kocsi, lakás meg anyagi biztonsági. Aztán arra nem vagytok képesek, hogy főzzetek valamit. Szégyen. Ilyen hulladékoktól mentsen meg az ég.
20/56 A kérdező kommentje:
13.Akkor még 8ra értem haza, edzés volt, kajával vártak otthon, megszoktam na. Ne izéljetek már.
2022. júl. 6. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!