Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt a férfiak, mikor amúgy a kutyát sem érdeklem?
Férfiak gyakran tesznek olyan megjegyzéseket, ha beszélgetünk, h rám biztosan van jelentkező, meg biztos van barátom, stb. Pedig amúgy a kutya se érdeklődik irántam. Rám nem szoktak rámírni, leszólítani, meg semmi. Ha valaki akar is valamit, az maximum foglalt, idősebb férfi és csak szexet. Korombeli ezer éve nem akart normális kapcsolatot velem.
Szóval miből gondolják, hogy annyira kapós vagyok, ha ez egyáltalán nem igaz? A legjobb, ha ezt mondom nekik erre, el sem hiszik.
29/n

Csak alkalom hiánya miatt nincs pasid.
Jarsz valahova szórakozni vagy bármerre, ahol vannak hozzád valo pasik nem csak foglaltak vagy öregek?

Ugyan ez van velem is. Csak en 28 éves férfi vagyok. Kb heti szinten kapom a bókokat a tőlem 10 évvel idősebb nőktől plusz 2-3 havonta egy huszonévés korú nő próbál velem ismerkedni, amibe nyílván ha kölcsönös a szimpátia, akkor benne vagyok, de az utóbbi hárommal eléggé ráfáztam, plusz olyan is volt aki rám kattant szinte pedig kapcsolatban van, szóval… nem tudom mit esznek rajtam….viszont nehéz ismerkednem, mert kb fél éve ha nem melóban vagyok, akkor csak itthon, szerencsére sokat tudok dolgozni, mert szar egyedül a nagy házban…
Pedig szívesen eljárnék programokra, ha lenne kivel, meg mivel.

Ha valaki azt mondja, hogy biztos sok jelentkező van nálad, az azt jelenti, hogy neki bejössz és így akarja megtudni, hogy foglalt vagy-e, vagy bepróbálkozhat.
Szóval ha ilyen eset gyakran előfordul, az azt jelenti, folyton próbálnak ismerkedni veled, csak neked fel se tűnik...

Mert utálatos a személyiséged.
Egy negatív ember vagy, olyan, aki lehet, hogy szép, de tipikusan az, aki mellett nem érezné jól magát az ember.
Aki meg mégis próbálkozna, azt észre sem veszed, vagy zsigerből elutasítod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!